Ρονάλντο: Δεν πρόκειται να μιλήσω

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων μετά τον αγώνα της Εθνικής του με αυτή της Χιλής, αναφορικά με το μέλλον του. «Δεν πρόκειται να μιλήσω, δεν πρόκειται να σπάσω την σιωπή μου» δήλωσε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως πρώτα θα πρέπει να μιλήσει με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Πάντως η ομοσπονδία της Πορτογαλίας και φυσικά ο Φερνάντο Σάντος, έδωσαν σχετική άδεια στον Κριστιάνο Ρονάλντο, να μην αγωνιστεί στον αγώνα για την τρίτη θέση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών την Κυριακή, προκειμένου να βρεθεί κοντά στους

νεογέννητους γιους του.

«Έχω ήδη αγωνιστεί στην εθνική ομάδα, όπως πάντα, με σώμα και ψυχή, γνωρίζοντας ότι οι δύο γιοι μου γεννήθηκαν. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να επιτύχουμε το βασικό στόχο μας, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά στους Πορτογάλους. Ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και η εθνική ομάδα έδειξαν μια στάση που με έχει ενθουσιάσει και δεν θα ξεχάσω. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους θα δω τα παιδιά μου για πρώτη φορά», έγραψε ο Ρονάλντο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Keywords
Τυχαία Θέματα