Ράνκοβιτς: Μεγάλη πρόκληση ο ΠΑΟΚ για την καριέρα μας

Ο Λιούμπισα Ράνκοβιτς αποδέχτηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ, κατόπιν επιθυμίας του Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς να τον έχει στο τιμ του και ο ίδιος με δηλώσει του μίλησε για την νέα πρόκληση της καριέρας του.

"Κάθε φορά μακριά από το σπίτι είναι δύσκολη. Πλέον όμως μετά από 22 χρόνια στο ποδόσφαιρο είναι κάτι το φυσιολογικό. Το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο παντού. Αυτό που έγινε ήταν

σαν μια... ανταλλαγή στο NBA. Πριν από δέκα ημέρες ο Ντζούκιτς ζήτησε από τον Στανόγεβιτς να φέρει τον Γκόραν Παντούρεβιτς (σ.σ. μέχρι πρότινος βοηθός του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ). Ο Στανόγεβιτς είπε αμέσως «ναι δεν υπάρχει πρόβλημα». Τώρα συνέβη το αντίστροφο με εμένα, και ο Ντζούκιτς αντέδρασε σαν πραγματικός τζέντλεμαν. Το μόνο που με λυπεί είναι ότι θα φύγω από την Παρτιζάν τώρα που θα δώσει την μάχη της για τους ομίλους του Champions League", είπε αρχικά.

Και συνέχισε μιλώντας για την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ: "Οι προπονητές είναι με τις βαλίτσες τους πάντα έτοιμες, δεν μπορώ να πω ότι έγινε ξαφνικά. Με τον Στανόγεβιτς γνωριζόμαστε από 17 χρονών και πάντα θέλει να εργάζεται σκληρά. Εγώ δέχθηκα την πρόσκλησή του και σύντομα θα ταξιδέψω στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσω την συμφωνία μου με τον ΠΑΟΚ. Εμείς πάμε σε μια αδερφική μας ομάδα, η οποία είναι μια μεγάλη ευθύνη, αλλά και μια μεγάλη πρόκληση. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να φέρει πίσω το πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα