Πυρά του Ν. Φίλη κατά ΝΔ: Μέρες (Σ)Ταλίν του κ. Μητσοτάκη

O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης σημειώνει σε άρθρο του για «Τα Νέα» με τίτλο «Μέρες (Σ)Ταλίν του κ. Μητσοτάκη» ότι «το εμφυλιοπολεμικό κλίμα που έχει ενστερνιστεί η αξιωματική αντιπολίτευση, είναι ενδεικτικό της παλινδρόμησής της στο τρίπτυχο «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια», που χρεοκόπησε οριστικά με την πτώση της χούντας και την εθνική συμφορά της Κύπρου».

«Δεν πρωτοτυπεί η εγχώρια Δεξιά, παρ` ό,τι υπερβάλλει, επειδή διακατέχεται από το στερητικό σύνδρομο της εξουσίας», υπογραμμίσει ο κ. Φίλης, ενώ προσθέτει πως

«το αντιπολιτευτικό κρεσέντο του κ. Μητσοτάκη, που ζει μέρες… (Σ)Ταλίν, εξελίχθηκε σε ακόμη ένα μεγαλειώδες φιάσκο, αφού διαφοροποιήθηκαν από αυτό παράγοντες της καραμανλικής πτέρυγας της ΝΔ, η ΔΗ.ΣΥ., το ΠΟΤΑΜΙ και άλλες προσωπικότητες της αντιπολίτευσης».

«Πώς να εξηγήσεις στα σημερινά παιδιά, ότι ο Στάλιν ήταν ο ίδιος με τον Χίτλερ, όταν σε όλα τα βιβλία της ιστορίας μαθαίνουν ότι ο Χίτλερ ηττήθηκε επειδή οι ηγέτες του φιλελεύθερου καπιταλισμού του Μεσοπολέμου, Τσώρτσιλ και Ρούσβελτ, συμμάχησαν με την Σοβιετική Ένωση του Στάλιν;», καταλήγει στο άρθρο του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα