Πρώτη απώλεια για τον Άρη που "κόλλησε" στο μηδέν με τον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έβαλε τέλος στο απόλυτο νικών του Άρη, αποσπώντας την "λευκή" ισοπαλία (0-0) στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Η πρώτη απώλεια βαθμών για τους "κιτρινόμαυρους" ήρθε στην 8η αγωνιστική της Football League, μετά το σερί των 7 διαδοχικών νικών σε ισάριθμα παιχνίδια στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Βέβαια, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με κόστος,

όμως, το ότι μειώθηκε η διαφορά από την 2η θέση, με την Παναχαϊκή που νίκησε τον Παναιγιάλειο να πλησιάζει στους -3 βαθμούς.

Το σημερινό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη θύμισε... Super League, καθώς αναμετρήθηκαν δύο ιστορικές ομάδες μπροστά σε σχεδόν γεμάτες κερκίδες από περίπου 15.000 φιλάθλους (ανάμεσα τους και 30 οπαδοί του ΟΦΗ) που δημιούργησαν... άκρως ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.

Το θέαμα όμως ήταν μέτριο, με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται, δείχνοντας ουσιαστικά πως... βολεύονται αμφότερες με τον βαθμό της ισοπαλίας. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε μεγάλες φάσεις για τις δύο ομάδες, είχε όμως πάθος, ένταση και γενικώς όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα ντέρμπι. Οι "κίτρινοι" ναι μεν είχαν την κατοχή της μπάλας, ο ΟΦΗ ήταν όμως αυτός που έφτασε πιο κοντά με αξιώσεις στο γκολ χτυπώντας στις αντεπιθέσεις.

Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης ανέβασε την απόδοσή του και ήταν πιο επιθετικός, όπως συνήθως συμβαίνει σε όλα τα φετινά παιχνίδια του. Μόλις στο 48' ο Μπάμπης Παυλίδης δοκίμασε το πόδι του, όμως ο Στρέζος έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ. Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού που (γενικώς) πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, απείλησαν εκ νέου στο 61' αυτή τη φορά από στημένη φάση με τον Δεληζήση από κοντινή απόσταση να μην μπορεί να νικήσει τον Καντιμοίρη. Ο ΟΦΗ είχε μία και μοναδική ευκαιρία για να πάρει τη νίκη στο β΄ ημίχρονο, με σουτ του Χαντί που απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο Καντιμοίρης στο 86'.

Το 0-0 παρέμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Πλατέλλας (87' Ντούνης), Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Παυλίδης (80' Μιλούνοβιτς), Πασάς (56' Μπαργκάν).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Λεάλ (72' Χαντί), Κουσκουνάς (65' Κουτσιανικούλης), Μάνος, Παπαστεριανός (87' Ρούσσος), Κομεσίδης, Όγκμποε, Ζιαμπάρης, Μπολάκης, Ποτουρίδης.

Σε λίγο περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα