Προσφορά BLACK FRIDAY! Προστατεύστε το σπίτι σας με κλειδαριές υπερασφαλείας σε μοναδική τιμή!

Η εταιρεία "ASPIDA DOORS", σας δίνει την δυνατότητα να προστατεύσετε το σπίτι σας με κλειδαριές υπερασφαλείας, σε μοναδικές τιμές , μόνο για την Black Friday,

Προσφορά Α ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ CISA REVOLUTION PRO – ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ MG HPS MODULARE – Μαγνητικό Προστατευτικό Κυλίνδρου Disec

Cisa Revolution

Pro κλειδαριά νέας τεχνολογίας κυλίνδρου για πόρτες ασφαλείας με διπλό καταπέλτη

Νέα κλειδαριά με καταπέλτηαπό την Cisa σχεδιασμένη να παρέχει μέγιστη ασφάλειαΗ κλειδαριά είναι εφοδιασμένη με μια συσκευή ασφαλείας (καταπέλτης) που ενεργοποιείται όταν οι πείροι είναι πλήρως κλειδωμένοι. Σε περίπτωση απόπειρας αφαίρεσης του κυλίνδρου, η συσκευή μπλοκάρει του πείρους,εμποδίζοντας την πόρτα να ανοίξειΔεν υπάρχει κίνδυνος μπλοκαρίσματος της κλειδαριάς κατά την τοποθετήσει διότιο καταπέλτης της κλειδαριάς λειτούργει με τους πείρους κλειδωμένουςΜηχανισμός με γρανάζιπου μειώνει την προσπάθεια περιστροφής του κλειδιού

MG HPS MODULARE ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ ΥΠΕΡ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !

Προηγμένος άθραυστος κύλινδρος υπέρ ασφαλείας MG HSP MODULARE με απόλυτο έλεγχο αντιγραφής κλειδιών.

Ευρωπαϊκό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (λήγει το 2022), με τα υψηλότερα επίπεδα διαβάθμισης Β ΕΝ 1303.

Κύλινδρος κατασκευασμένος από ορειχάλκινο σώμα με επικάλυψη νικελίου.

Υψηλή αντοχή σε διάβρωση. Αντοχή σε θερμοκρασίες από -20Co έως και +80Co.

Πύροι και οδηγοί από ανοξείδωτο ατσάλι.

15 ενεργές μπίλιες.

Υψηλή αντοχή στη διάτρηση (drilling)Προστασία κατά της μεθόδου διάρρηξης με εργαλεία (picking)Προστασία κατά της μεθόδου διάρρηξης με χτύπημα (bumping)Σύστημα προστασίας κατά του σπασίματος (breaksecure)Οι δύο γραμμές που βρίσκονται στις δύο άκρες του κυλίνδρου προσδιορίζουν το σημείο που θα σπάσει ο κύλινδρος σε περίπτωση διάρρηξης.

Αξιοπιστία ελεγμένη έως 100.000 κύκλους κλειδώματος - ξεκλειδώματος.

Ελατήρια από ανοξείδωτο χάλυβα.

Πατενταρισμένο κλειδί που προστατεύεται από παράνομη αντιγραφή.

Κλειδιά νικελίου με ιδιαίτερη αντοχή στη καταπόνηση.

Απόλυτος έλεγχος στη κατασκευή κλειδιών μόνο με την επίδειξη της κάρτας ιδιοκτησίας και μόνο σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα MGPOINT χάρη στην αδυναμία εύρεσης ακατέργαστων κλειδιών.

Σύστημα 2 σε 1: Ο κύλινδρος έρχεται με ένα ακόμη ξεχωριστό κλειδί που δίνει τη δυνατότητα να αλλάξουμε συνδυασμό με το απλό γύρισμα του κλειδιού.

Ο κύλινδρος κατασκευάζεται αποκλειστικά στο εργοστάσιο της Ιταλίας και ελέγχεται αυστηρά πριν τη πώληση.

Μαγνητικό Προστατευτικό Κυλίνδρου Disec MRM29 Monolito MAG ROUND, με μαγνητικό κλειδί

Για κλειδαριές θωρακισμένης πόρτας με κύλινδρο.Ο μαγνήτης προστατεύει την είσοδο οποιουδήποτε εργαλείου ή κλειδιού προς την κλειδαριά.Τοποθετείται στην εξωτερική πλευρά της πόρτας και βιδώνει πίσω από την κλειδαριά.Μια ατσάλινη πλάκα κλείνει την εσοχή όπου τοποθετείται το κλειδί, προστατεύοντας έτσι και τον εσωτερικό μηχανισμό της κλειδαριάς. Με αυτό τον τρόπο η ταυτότητα της κλειδαριάς παραμένει κρυφή. Στην συσκευασία παρέχονται 2 ειδικά μπρελόκ(μανγητικό κλειδί). Ακουμπώντας το μπρελόκ στην ειδική θέση του defender, η ατσάλινη πλάκα γυρίζει και αποκαλύπτει την εσοχή του κλειδιού.Τo μαγνητικό κλειδί είναι μοναδικόκαι μη αντιγράψιμο, παρά μόνο από ειδικά καταστήματα και μετά την επίδειξη της κάρτας ιδιοκτησίας από τον κάτοχο.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 435,00 € ΜΟΝΟ 350,00 € ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΓΙΑ 20 ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24/11/2018!!

Προσφορά B OMEGA PLUS MUL T LOCK

Οι κλειδαριές OMEGA PLUS MUL-T-LOCK υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων.Το σχέδιο Omega, δημιουργήθηκε από την πολυετή πείρα της Esety στην παραγωγή κλειδαριών υψηλής ποιότητας για θωρακισμένες πόρτες. Αυτό σχεδιάστηκε έχοντας υπόψη τις αυξημένες ανάγκες ασφαλείας που σήμερα απαιτεί η αγορά. Ο σχεδιασμός της κλειδαριάς Omega εμπνεύστηκε από τη θέληση να γίνει ένας συνδυασμός με τις καλύτερες τεχνολογίες που υπάρχουν στις σημερινές κλειδαριές με μια πρωτοποριακή ερμηνεία της ασφάλειας. Η κίνηση με μοχλούς δίνει πλέον τη θέση της σε μια πιο αθόρυβη και αποτελεσματική κίνηση με γρανάζια, το κλειδί που ενεργοποιεί το κλείσιμο αποκτά ένα βασικό ρόλο και καθορίζει την ασφάλεια της κλειδαριάς.

Πλεονεκτήματα της κλειδαριάς OMEGA PLUS

• Ο υψηλής τεχνολογίας μηχανισμός με γρανάζια που διαθέτει (κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία) αποκλείει την περίπτωση μπλοκαρίσματος της κλειδαριάς παρέχοντας ταυτόχρονα αθόρυβη λειτουργία.

• Η κλειδαριά αντικαθιστά τους πιο γνωστούς τύπους κλειδαριάς ασφαλείας θωρακισμένης πόρτας. (dierre,cisa, atra, mottura, potend, tesio, securemme,gartesa,viper κ.λπ.)

• Παραδίδεται με έναν βασικό συνδυασμό και καινοτομεί με την παροχή δύο επιπλέον συνδυασμών αλλαγής. Η αλλαγή μπορεί να γίνει εύκολα από τον ίδιο τον χρήστη.

• Πρακτικό πτυσσόμενο κλειδί.

• Εγκεκριμένη από το ΙΤΑΛΙΚΟ “ISTITUTO GIORDANO”.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 310,00 € ΜΟΝΟ 250,00 € ΜΕ ΦΠΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΓΙΑ 20 ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 24/11/2018!!

Πληροφορίες

Οδός: Λ. Ιασωνίδου 25 - Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 230199

Site: aspidadoors.graspidadoors.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα