Πρόεδρος εργαζομένων ΟΑΣΘ: Εκτιμώ ότι δεν θα πληρωθούμε άμεσα- Σήμερα αποφασίζουμε για το μέλλον των κινητοποιήσεών μας

Σήμερα θα κριθεί το μέλλον των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ. Στις 12 το μεσημέρι εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η διοίκηση του Οργανισμού κατά της επίσχεσης εργασίας των εργαζομένων. Την απόφαση που θα εκδοθεί θα εκτιμήσουν στη συνέχεια οι συνδικαλιστές και θα λάβουν νέες αποφάσεις για το πώς θα κινηθούν. Στις 18.00 θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου των εργαζομένων, με τον πρόεδρο, Δημήτρη Τσερμενίδη να μην αποκλείει το ενδεχόμενο, σε περίπτωση που η επίσχεση εργασίας

κριθεί παράνομη και καταχρηστική, ο αγώνας να πάρει τη μορφή απεργίας, η οποία φυσικά προϋποθέτει την εκτέλεση ορισμένων δρομολογίων με προσωπικό ασφαλείας.

«Εγώ δεν εκτιμώ ότι θα πληρωθούμε άμεσα. Το τί θα κάνουμε θα κριθεί σήμερα στις 12 που εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα. Στις έξι το απόγευμα θα έχουμε διοικητικό συμβούλιο στο συνδικάτο για να αποφασίσουμε πώς θα κινηθούμε» δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο κ. Τσερμενίδης.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ χαρακτήρισε θετικό το κλίμα στη χτεσινή συνάντηση με τον Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, σημειώνοντας ότι «για πρώτη φορά έγινε συζήτηση σε χαμηλούς τόνους». Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων κατέθεσαν εκ νέου στον υπουργό τις προτάσεις τους για το μέλλον του οργανισμού και τον κάλεσαν να ανακοινώσει το σχέδιό του για τις αστικές συγκοινωνίες στην πόλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα