Παπαθεοδώρου: Δύσκολο παιχνίδι, κρατάμε τη νίκη

Ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Παράλληλα μίλησε για τον τρόπο που ήρθε η νίκη, καθώς και για την ατμόσφαιρα του γηπέδου.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, το γνωρίζαμε πριν έρθουμε εδώ. Ο Κόροιβος παρότι είναι η πιο νεανική ομάδα σαν ρόστερ, έχει τον τρόπο της να παλεύει μέσα στο γήπεδό του, με τον κόσμο του, να προσαρμόζεται

καλά και να διεκδικεί το μεγαλύτερο κομμάτι των παιχνιδιών. Προσπαθήσαμε να το περάσουμε αυτό στους παίκτες μας, αλλά θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε με τον τρόπο που έπρεπε, παρότι κερδίζαμε. Αυτό έγινε διότι ο Κόροιβος ήταν λίγο άστοχος, είχε νευρικότητα και όχι καλές επιλογές, χωρίς όμως εμείς να παίξουμε καλό μπάσκετ.

Ελέγξαμε το παιχνίδι για 40 λεπτά, εκτός από ένα, δύο ξεσπάσματα που έκανε ο Κόροιβος και προηγήθηκε με ένα πόντο. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι από την κανονική διάρκεια, παρ΄ όλα αυτά η νίκη στην παράταση είναι πολύ σημαντική, έχει ιδιαίτερη αξία γιατί έγινε επί μιας ομάδας που προετοιμάζεται πολύ καλά για τέτοια παιχνίδια. Ξέρει ποια παιχνίδια θα χτυπήσει. Πρέπει να προχωρήσουμε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη, να κρατήσουμε τη νίκη, να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για το ματς με τη Λούντβιγκσμπουργκ την Τετάρτη», τόνισε αρχικά.

Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου: «Είναι πολύ όμορφο να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα. Ο κόσμος στηρίζει και βοηθάει την ομάδα και η ομάδα παίζει πάνω από το όριό της. Καλή επιτυχία στον Ντίνο και το υπόλοιπο σταφ, που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια πολύ καλή δουλειά, υπό δύσκολες συνθήκες, εννοώ το αγωνιστικό κομμάτι και να καταφέρουν στο τέλος να πετύχουν τους στόχους τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα