ΠΑΟΚ: Ξεκινά ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Παρκέ "πάτησε" σήμερα η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, στην πρώτη προπόνηση του νέου προπονητή του Δικεφάλου, Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο νέος τεχνικός, είχε πολύωρη κουβέντα σήμερα με τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Σταυρόπουλο, ο οποίος βρέθηκε και φέτος στο τουρνουά του Πόρτσμουθ, μεγαλώνοντας τη βάση δεδομένων από την οποία έχουν προκύψει παίκτες για τον ΠΑΟΚ στο παρελθόν (Κούπερ, Οντουμ, Κλάντον, Τέιλορ, Σάιμπερτ).

Σύμφωνα με το paok24.com,

η σημερινή κουβέντα των δύο ανδρών, είχε να κάνει κυρίως με αυτό και τις επιλογές που προκύπτουν από την αμερικανική αγορά, όχι μόνο μέσα από όσους συμμετείχαν στο φετινό τουρνουά, αλλά και από όσους έχει δει παλιότερα ο «Μάτζικ» και συνεχίζουν είτε στην Ευρώπη, είτε αλλού.

Προφανώς και στην όλη συζήτηση που έγινε σήμερα, όπως αναφέρει το paok24.com, δεν υπήρχαν περιπτώσεις μόνο από Αμερικανούς που προέρχονται από το Πόρτσμουθ, καθώς ο ΠΑΟΚ εδώ και ημέρες, έχει ζητήσει και έχει πάρει λίστες από διαθέσιμους Αμερικανούς (και από Ελλάδα και από εξωτερικό) από διάφορους ατζέντηδες.

Μετά τη σημερινή κουβέντα, αναμένεται να γίνουν και πιο συγκεκριμένοι οι στόχοι για την ενίσχυση και όσον αφορά αγωνιστικά στοιχεία αλλά και όσον αφορά ονόματα, ενώ πάντα ο ΠΑΟΚ, τσεκάρει την ελληνική αγορά, για να μεγαλώσει το εγχώριο στοιχείο στο ρόστερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα