ΠΑΟΚ: Το μεγαλύτερο σερί νικών με Λουτσέσκου στο φινάλε του 2017

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 2017 ο ΠΑΟΚ, "τρέχοντας" σερί πέντε συνεχόμενων νικών στις ισάριθμες τελευταίες αναμετρήσεις του για το έτος που φεύγει.

Φτιάξε τα πιο ΠΑΟΚ Χριστούγεννα στα PAOK FC Official

Stores

Ο Δικέφαλος του Βορρά "έσπασε" την "κατάρα" των εκτός έδρας αγώνων στον μήνα Δεκέμβριο και πήρε πέντε διαδοχικές νίκες για πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Το συγκεκριμένο σερί, ήταν το μεγαλύτερο των "ασπρόμαυρων" με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο τιμόνι. Από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Ρουμάνος τεχνικός, το μεγαλύτερο σερί νικών που είχε καταφέρει να "χτίσει", ήταν τρεις συνεχόμενες νίκες. Και αυτό μάλιστα είχε γίνει μόνο για μία φορά από την αρχή της σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει τα τρία διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια που είχε δώσει τον Σεπτέμβριο, απέναντι σε Παναιτωλικό (1-0), Λεβαδειακό (2-1) και ΠΑΣ Γιάννινα (1-0). Το ματς με τους Βοιωτούς βέβαια είχε διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου, με τυπικά γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Η αδυναμία των "ασπρόμαυρων" να κερδίσουν εκτός έδρας, είχε ως συνέπεια ο 48χρονος προπονητής να μην καταφέρει να "χτίσει" ένα μεγάλο σερί νικών, που σίγουρα δίνει και ψυχολογική ώθηση στην ομάδα, όπως φάνηκε στον τελευταίο μήνα του έτους.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Αιγινιακό για το Κύπελλο στο Καυτανζόγλειο (0-5) ως φιλοξενούμενος αυτή τη φορά, στη συνέχεια πήρε το πρώτο "διπλό" στη Super League επικρατώντας με 3-0 της Ξάνθης στα Πηγάδια, ακολούθως συνέτριψε τον Παναθηναϊκό με 4-0 στην Τούμπα, έφυγε νικητής και από τα Περιβόλια των Χανίων με σκορ 0-1 και αποχαιρέτησε το 2017 με το εμφατικό 1-5 στα Τρίκαλα για τους "16" του Κυπέλλου.

Στο σερί αυτό των πέντε νικών, που είναι το μεγαλύτερο του ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου στον πάγκο, μέχρι στιγμής, παρατηρείται πως έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ, στο ευρύ 1-5 επί των Τρικάλων, ενώ για τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια είχε διατηρήσει το μηδέν, έχοντας τον Πασχαλάκη στην εστία.

Μένει να φανεί εάν ο ΠΑΟΚ συνεχίσει το σερί νικών και στις αρχές του 2018, που θα ξεκινήσει με δύο εντός έδρας αναμετρήσεις κόντρα σε Λεβαδειακό για την πρεμιέρα του β΄ γύρου της Super League και απέναντι στα Τρίκαλα για τη ρεβάνς της φάσης των "16" του Κυπέλλου, πριν πάει στην Κέρκυρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα