ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ Βαρέλα και Μουλέν με Ατρόμητο

Μπορεί τα εξωαγωνιστικά γεγονότα να μονοπωλούν το ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έχουμε δράση, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Νονέ είσαι ΠΑΟΚ; Πασχαλινές προτάσεις δώρων στο PAOK FC Official

Store

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου θα στερηθεί της υπηρεσίες του Φερνάντο Βαρέλα και Τιμπό Μουλέν καθώς δεν ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα τραυματισμού τους.

Αναλυτικά η ενημέρωση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ:

Δύο μέρες πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος και υπό τη σκιά της τιμωρίας ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του επικεντρώθηκαν στο ποδόσφαιρο και μόνο.

Εκεί όπου ως τώρα έδειξαν πως διαθέτουν την καλύτερη ομάδα. Κι αυτό θέλουν να συνεχίσουν ν’αποδεικνύουν ως το τέλος της σεζόν.

Το πρόγραμμα της προπόνησης της Πέμπτης περιελάμβανε τελειώματα έπειτα από οργανωμένη επίθεση και στη συνέχεια διπλό στο μισό γήπεδο με ξεκάθαρη τακτική στόχευση.

Στη διάθεσή του Ρουμάνου τεχνικού τέθηκαν και οι Πρίγιοβιτς , Μιχόγεβιτς που επέστρεψαν από τις εθνικές τους ομάδες, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ακολούθησε κι ο Φερνάντο Βαρέλα . Ο Τιμπό Μουλέν συνέχισε ειδικό ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Την Παρασκευή (30.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα