ΠΑΟΚ: Μικροενοχλήσεις ο Τσίμιροτ - Στην Ολλανδία ο Ουάρντα

Τη Δευτέρα για τους παίκτες το ΠΑΟΚ, το πρωινό κύλησε στο ξενοδοχείο δίχως αθλητική δραστηριότητα, αλλά την Τρίτη (11.07) τα δεδομένα αντιστράφηκαν. Αυτή τη φορά ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς έδωσε στους παίκτες του τη δυνατότητα να βγουν εκτός εγκαταστάσεων και να συγκεντρωθούν ξανά το βράδυ για το ομαδικό δείπνο.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στις 11:00 ώρα Ελλάδας και αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο με συνδυαστικές κινήσεις κι

ομαδική λειτουργία.

Ο Γκόικο Τσίμιροτ που είχε κάποιες μικροενοχλήσεις στο πόδι έμεινε στο γυμναστήριο γι’ αποθεραπεία, όπως και οι Ζέλικο Μπρκιτς , Γιάννης Μυστακίδης .

Ο Βόσνιος μέσος αναμένεται να προφυλαχθεί και στην αναμέτρηση της Τετάρτης (12.07) κόντρα στη Φένλο. Μια αναμέτρηση που θα έχετε και πάλι τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε ζωντανά στις 18:00 ώρα Ελλάδας μέσα από το PAOK TV σε full HD μετάδοση.

Από εκεί και πέρα, στην Ολλανδία βρίσκεται από σήμερα (11.07) κι ο Αμρ Ουάρντα που θα ξεκινήσει άμεσα ατομικές προπονήσεις με ειδικά καταρτισμένο πρόγραμμα προκειμένου να φτάσει στο επίπεδο των συμπαικτών του.

Keywords
Τυχαία Θέματα