ΠΑΟΚ: Καθοριστική μέρα για Μολέδο - Δεν βγαίνουν τα έξοδα του ΠΑΟ ούτε για τα ξενοδοχεία!

Η υπόθεση Ροντρίγκο Μολέδο συνεχίζει να απασχολεί τον ΠΑΟΚ και υπάρχει ακόμη ανοιχτό παράθυρο μετακίνησης του, από τον Παναθηναϊκό στον Δικέφαλο.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Καθοριστική θα είναι η αποψινή ημέρα για το μεταγραφικό θέμα του κεντρικού αμυντικού που "καίει" τους "ασπρόμαυρους". Σύμφωνα με τον Παναθηναϊκό υπάρχει δυνατότητα εξάμηνου δανεισμού του παίκτη

στον ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι ο Μολέδο έχει συμφωνήσει με την βραζιλιάνικη Ιντερνασιονάλ αλλά για το καλοκαίρι.

Σήμερα άλλωστε, θα υπάρξει ραντεβού του Τεχνικού Διευθυντή του τριφυλλιού, Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου, με τον Αθλητικό Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, έτσι ώστε οι δύο πλευρές να βρουν λύση για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν το "deal" και δεν αποκλείεται να συζητηθεί όντως το ενδεχόμενο δανεισμού το παίκτη.

Άδεια ταμεία στον Παναθηναϊκό: Δεν «βγαίνουν» τα έξοδα με Λαμία και η διαμονή στη Λιβαδειά!

Παράλληλα, με το μεταγραφικό σίριαλ του Μολέδο η κατάσταση είναι τραγική στον Παναθηναϊκό, καθώς στα ταμεία της ΠΑΕ δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για να καλύψουν τα έξοδα του αγώνα με την Λαμία (για το ματς κυπέλλου) αλλά και της διαμονής στη Λιβαδειά την ερχόμενη αγωνιστική!

Ο Παναθηναϊκός περιμένει κάποια πώληση για να βάλει χρήματα στο ταμείο του, με την κατάσταση να έχει φτάσει στο χειρότερο σημείο της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη» το ταμείο του Παναθηναϊκού δεν έχει τη δυνατότητα να καλύψει καλά-καλά όλους όσους εργαστούν απόψε στη Λεωφόρο, για το ματς Κυπέλλου κόντρα στη Λαμία, ενώ υπάρχει δυσκολία ακόμη και για τη διαμονή της ομάδα στη Λιβαδειά το ερχόμενο Σάββατο.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα