ΠΑΟΚ: Άλλον ένα μήνα εκτός ο Λεβέκ, "καμπάνα" σε Κωνσταντινίδη

Άλλον έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης θα παραμείνει ο αριστερός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ντοριάν Λεβέκ.

Ο Γάλλος έκανε χθες μαγνητική, η οποία έδειξε βελτίωση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον τετρακέφαλο, ωστόσο ο τραυματισμός του δεν έχει ξεπεραστεί στο 100%.

Ο παίκτης είχε μια συζήτηση με τον προπονητή και το ιατρικό τιμ στην οποία αποφασίστηκε ν’ ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα όπου θα εντάσσεται σταδιακά στο πρόγραμμα προπονήσεων,

ώστε να βελτιώνονται τα μυικά προβλήματα μέχρι να φτάσει σ’ ένα επίπεδο να είναι απολύτως έτοιμος.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, στον Δικέφαλο ελπίζουν ο Λεβέκ να είναι έτοιμος περίπου στις 15 Οκτωβρίου.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη και την ανάρτηση που έκανε προ ημερών, απολογήθηκε και αποφασίστηκε να συνεχίσει να προπονείται μόνος του.

Ο νεαρός αμυντικός πριν την προπόνηση είχε συνάντηση με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, ο οποίος τον ενημέρωσε πως έπειτα από απόφαση της ομάδας και με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή, από εδώ και πέρα θα προπονείται μόνος του.

Τις προηγούμενες ημέρες ο νεαρός παίκτης του Δικεφάλου είχε εκφράσει με έμμεσο τρόπο και μία ανάρτηση του στα social media, τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής, από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό για το Κύπελλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα