Παναθηναϊκός: Μάχιμος ο Κουρμπέλης για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

"Παρών" δήλωσε ο Δημήτρης Κουρμπέλης στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Παρασκευή στο Κορωπί, ανακουφίζοντας τον Μαρίνο Ουζουνίδη που έχει πλέον τη δυνατότητα να τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα.

Ο Ελληνας αμυντικός μέσος έβγαλε χωρίς κανένα πρόβλημα το πλήρες πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας και προβλέπεται να επανέλθει στην 11άδα, ενώ με την υπόλοιπη ομάδα γυμνάστηκε και ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού

και να χρησιμοποιηθεί στη διάρκεια του ματς εάν το απαιτήσουν οι περιστάσεις. Ο Αφρικανός άσος είχε θλάση στη γάμπα και δεν προβλέπεται να παρθεί ρίσκο με πιθανή υποτροπή του σε περίπτωση που αγωνιστεί 90λεπτο.

Οσον αφορά τα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, οι υπάρχουσες ενδείξεις φανερώνουν κατ’ αρχάς ότι ο Εβρίτης προπονητής δεν έχει αποφασίσει ακόμη το σχηματισμό της ομάδας, εάν δηλαδή θα είναι 4-3-3 ή 4-4-1.

Σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα, προβάδισμα έχουν οι: Διούδης, Κολοβέτσιος, Μολέδο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Κουρμπέλης, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Αλτμαν, Καμπέσας, ενώ μία θέση φαίνεται να παίζεται ανάμεσα σε Χίλιεμαρκ και Μολίνς και η απόφαση λογικά βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με τον σχηματισμό που θα προτιμηθεί.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα