Π. Κουρουμπλής: Μπορεί να ήταν λάθος η συνάντησή μου με τον Αμβρόσιο

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής ανέφερε ότι... ίσως ήταν λάθος η συνάντησή του με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ

Η «στροφή» του Παναγιώτη Κουρουμπλή σημειώνεται

μετά τον εσωκομματικό σάλο και τις έντονες αντιδράσεις που συνεχίζει να προκαλεί η συνάντηση του με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε χαρακτηριστικά, «οι απόψεις μου για τη Δημοκρατία είναι γνωστές, μπορεί να ήταν λάθος, αλλά δεν σημαίνει ότι οι απόψεις μου αλλοιώθηκαν επειδή έγινε αυτή η συνάντηση, έχω πάντα τις ίδιες ιδέες και τις ίδιες απόψεις για όποιους εκφράζουν απόψεις μισαλλοδοξίας, αφού και στην Δημοκρατία και στην Ορθοδοξία η μισαλλοδοξία δεν είναι αποδεκτή».

Ο πρώην υπουργός δύο μέρες πριν έλεγε ότι στη Δημοκρατία δεν χωρούν αποκλεισμοί!

Με τις σημερινές δηλώσεις του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής επιχειρεί να ρίξει τους τόνους αλλά και να βάλει ένα φρένο στις δημόσιες επικρίσεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζουν να εκδηλώνονται με έντονο τρόπο.

Σημειώνεται ότι ο Κώστας Αρβανίτης εξαπέλυσε επίθεση από τον συνυποψήφιο του

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε με νόημα «το θέμα αυτό είναι για τον κ. Κουρουμπλή γιατί είναι μαζί μας. Εγώ είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα