Π. Καμμένος για Φ. Κουβέλη: Πάντα υπηρέτησε τις αρχές της Δημοκρατίας

Θερμά λόγια για τον νέο αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Φώτη Κουβέλη, είπε σήμερα ο υπουργός, Πάνος Καμμένος, χαρακτηρίζοντάς τον ως «προσωπικότητα της πολιτικής ζωής, που σε δύσκολες περιστάσεις πάντα υπηρέτησε τις αρχές της Δημοκρατίας, διδάσκοντας σε όλους την ενότητα του έθνους».

Ο κ. Καμμένος υποδέχτηκε τον κ. Κουβέλη στο υπουργείο

Άμυνας, κατά την τελετή παράδοσης- παραλαβής και δήλωσε σίγουρος πως η συνεργασία τους θα είναι άριστη. «Στον 1,5 χρόνο που μένει μέχρι τις εκλογές, θα ολοκληρώσουμε το έργο που έχουμε αναλάβει», σημείωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Αναφερόμενος στον προκάτοχό του, Δημήτρη Βίτσα, ανέφερε πως «δεν ανταλλάξαμε ούτε μία κουβέντα διαφωνίας» και τον ευχαρίστησε για τη συνεργασία.

Επιπλέον, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι τα Γενικά Επιτελεία των Ενόπλων Δυνάμεων είναι σε άριστη κατάσταση, έχοντας υψηλό ηθικό, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις οποιεσδήποτε απειλές για την εθνική κυριαρχία. Τέλος, έκανε ειδική αναφορά στην κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ επισήμανε πως «η πατρίδα ανέκτησε τη δυνατότητα να έχει αμυντική βιομηχανία».

Keywords
Τυχαία Θέματα