Π. Γιαννάκης: Θέλουμε δουλειά ακόμα

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη επί της ΑΕΚ, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του έχει ακόμα δρόμο για να γίνει η ομάδα που θέλει και επιθυμεί ο ίδιος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά υποστήριξε:

«Νομίζω ότι για μας ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κάναμε πολύ εύκολα λάθη αν και νομίζω ότι μπορούσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, στο δεύτερο δεκάλεπτο κυρίως κάναμε λάθη αβίαστα που θα

έπρεπε να τα αποφύγουμε. Στην άμυνα δεχθήκαμε πολύ εύκολα lay up από τα γκαρντ της ΑΕΚ».

Στη συνέχεια, είπε:

«Ξέραμε ότι η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που θέλει να τρέξει στο γήπεδο και διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ και ορμάει στο επιθετικό ριμπάουντ, καταφέραμε ελεγξουμε αυτό τον τομέα.

Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε τα ποσοστά μας μειώσαμε τα ποσοστά της ΑΕΚ. Κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος, οταν περάσαμε μπροστά πήραμε ψυχολογία και ασχέτως που η ΑΕΚ πήρε το τελευταίο σουτ αυτό προέκυψε από δίκη μας νευρικότητα. Θέλουμε δουλειά ακόμα, λέω στα παιδιά να μη βιάζονται, θέλω να τους πω συγχαρητήρια και να συγχαρώ και τον κόσμο που μας ώθησε στην νίκη και θέλω να αγκαλιάσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα».

Για την παρουσία του Αθηναίου στο δεύτερο ημίχρονο:

«Ξέρουμε τι παίκτης είναι και για αυτόν τον φέραμε. Κάποιες φορές είναι λίγο βιαστικός και ενθουσιώδεις γι'αυτό και θέλουμε δουλειά για να έχουμε συνολικά ως ομάδα πολύ καλύτερη εικόνα στη συνέχεια».

Για την αδυναμία του Αρη να ελέγξει ολόκληρες επιθέσεις 24'', είπε:

«Είναι πρόβλημα όλης της ομάδας και όχι μόνο των γκαρντ. Πρέπει να το βελτιώσουμε χωρίς πανικό. Προτιμώ η ομάδα να χάσει μια επίθεση 24'' με ηρεμία και να γυρίσει να παίξει στο πέντε εναντιον πέντε που οι περισσότερες ομάδες σε αυτό το κομμάτι παιχνιδιού έχουν 45% ευστοχία ενώ αν γινόταν κάτι βιαστικά θα τρώγαμε 100% καλάθι».

Για την εξήγησή του για τον τρόπο που έχασε ο Αρης στον Κόροιβο:

«Το χαρίσαμε το παιχνίδι, μπήκαμε νωθροί δεν ήμασταν σκληροί. Ο Κόροιβος ήθελε πάρε πολύ την νίκη, νομίζαμε ότι θα έρθει η μπάλα μόνη της ή ότι θα μπει μόνη της, ήταν ένα παρά πολύ καλό μάθημα για εμάς για αυτό και στα επόμενα δυο παιχνίδια εμφανιστήκαμε πολύ καλύτεροι. Επίσης το ξέρετε και εσείς ότι όταν μια ομάδα κάνει μια τέτοια ήττα στο επόμενο παιχνίδι εμφανίζεται...δράκος».

Για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το καλεντάρι των Εθνικών ομάδων:

«Τι να πω για αυτό το θέμα τα έχω πει, το να παίζουν οι παίκτες στην εθνική είναι πολύ καλό για τα παιδιά και θα πρέπει να βρεθεί λύση, δεν είναι ρομπότ θέλουν ξεκούραση, αλλά όχι να μην παίζουν στις Εθνικές γι'αυτό έστειλαν οι Αμερικανοί έστειλαν την καλύτερή τους ομάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα