Π. Γιαννάκης: Η σημερινή εικόνα του Άρη δεν είναι η πραγματική

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού που νίκησε εύκολα στο Αλεξάνδρειο με 80-55 και υποστήριξε πως το σημερινό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε ο Άρης δεν είναι το δικό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελληνα τεχνικού στη συνέντευξη Τύπου:

Στο αρχικό του σχόλιο, είπε:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, εμείς

ξεκινήσαμε καλά, δε καταφέραμε στη συνέχεια να δείξουμε το θετικό μας πρόσωπο, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ εύστοχος στο τρίποντο το οποιο τον βοήθησε να είναι σταθερός.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ κακοί, στο τρίτο κάναμε ένα καλό διάστημα, παρόλα αυτά δε θεωρώ ότι ήταν αυτό το δικό μας πρόσωπο. Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι και για μας και για τον κόσμο μας που μας στηρίζει πολύ σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δουλεμένη ομάδα με περισσότερα παιχνίδια και με παιδιά που παίζουν χρόνια μαζί».

Για την κατάσταση του Αθηναίου και του Γουίβερ, είπε:

«Αύριο θα ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκονται ότι και να πούμε τώρα θα είναι υποθέσεις».

Για την παρουσία του Φλιώνη:

«Όλα τα παιδιά θέλουν να δώσουν από κάτι και να βοηθάνε, τον Δημήτρη έχουμε δείξει ότι θελουμε να του δώσουμε χρόνο φέτος. Να τον βοηθήσουμε δίνοντας του λεπτά και δείχνοντας εμπιστοσύνη παρόλα αυτά το να παίζεις με τον Ολυμπιακό είναι κίνητρο για κάθε παίκτη. Πάντως η σημερινή μας εικόνα δεν είναι η πραγματική της ομάδας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα