Ομιλία Σπανού στους παίκτες του Άρη μετά τον αποκλεισμό - Υπερασπίστηκε τον Μαραγκό

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Σπανός, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του πριν την χθεσινή (29/11) προπόνηση, που ήταν η πρώτη μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο 48χρονος τεχνικός εξέφρασε την απογοήτευση του για το αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ Γιάννινα που δεν έφερε την πρόκριση, ωστόσο, μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την θετική εμφάνιση.

Στην ομιλία του στα αποδυτήρια ανέφερε μεταξύ άλλων:

"Είμαι

στεναχωρημένος όπως και εσείς για τον αποκλεισμό αυτό. Η πρόκριση θα μας βοηθούσε από πολλές απόψεις. Συγχαρητήρια όμως για την προσπάθεια που καταβάλατε. Μου δείξατε ότι μπορώ να σας υπολογίζω για τη συνέχεια της σεζόν την οποία και πρέπει να κοιτάξουμε από εδώ και πέρα".

Παράλληλα, ο κόουτς των «κιτρίνων» φρόντισε να υπερασπιστεί τον Στέλιο Μαραγκό, του οποίου το λάθος κόστισε στη φάση του γκολ του ΠΑΣ.

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη έγινε αποδέκτης αρκετών αρνητικών σχολίων, γεγονός που τον επηρέασε ψυχολογικά, όμως ο προπονητής του τον στήριξε μπροστά στους συμπαίκτες του.

Μεταξύ άλλων είπε πως: "θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα.Δεν μπορούμε να καταδικάζουμε κανέναν για ένα λάθος. Ας βάζαμε ακόμα ένα γκολ για να προκριθούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα