Όλα όσα μπορείτε να κάνετε στη Θεσσαλονίκη αυτό το τριήμερο!

Εορταστικό τριήμερο αυτό που ξεκινά στη Θεσσαλονίκη και παρότι πολλοί θα σπεύσουν να εκμεταλλευτούν την αργία της Δευτέρας για να απολαύσουν τα πρώτα τους μπάνια σε κοντινές παραλίες, δεν είναι λίγοι κι αυτοί που θα παραμείνουν εντός των τειχών.

Για όλους αυτούς, το Thestival ετοίμασε έναν οδηγό διασκέδασης με θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, φεστιβάλ γεύσεων, δράσεις για τα παιδιά και πολλές άλες εκδηλώσεις, στο κέντρο της πόλης, αλλά και στις γειτονιές της.

Διαβάστε το

πρόγραμμα του τριημέρου και κάνετε τις επιλογές σας:

36ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης

Για 36η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιείται στην ιστορική παραλία της Θεσσαλονίκης το Φεστιβάλ Βιβλίου που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί φέτος από 2 έως 18 Ιουνίου στην παραλία του Λευκού Πύργου – Βασιλικό Θέατρο-άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου-στάση Στρατηγείου και είναι αφιερωμένο στο «Έτος Καζαντζάκη, 60 χρόνια από το θάνατό του».

Συμμετέχουν στα 100 εκθετήρια 180 εκδοτικοί οίκοι της χώρας και παρουσιάζουν πάνω από 30.000 τίτλους βιβλίων από την ελληνική και ξένη βιβλιοπαραγωγή.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 στις 8.30 το βράδυ στο χώρο των εκδηλώσεων (εξέδρα- άγαλμα Μ. Αλεξάνδρου).

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Info:

Νέα παραλία Θεσσαλονίκης, από τον Λ. Πύργο έως τη στάση Στρατηγείο

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 18:30 έως 23.00
Κυριακές: 10:30 έως 13.30 & 18:30 έως 23.00

Φεστιβάλ Αναιρέσεις

Οι Αναιρέσεις επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος στις αρχές του Ιούνη πιστές στο ραντεβού τους για τις μελωδίες και τις συζητήσεις, για την πολιτική και την τέχνη της ανατροπής!

Με κεντρικό σύνθημα «Κάτω η τέχνη σας, κάτω ο έρωτα σας, κάτω το σύστημα σας» επιχειρούμε να γκρεμίσουμε τους πυλώνες αυτού του σάπιου κόσμου και να αναμετρηθούμε με την επαναστατική υπόθεση εντός του ιστορικού μας ορίζοντα.

Αταλάντευτος στόχος είναι το Φεστιβάλ Αναιρέσεις να αποτελέσει μια συλλογική ανατρεπτική διαδικασία, προσφέροντας ταυτόχρονα πρόσβαση σε φτηνές και ποιοτικές εκδηλώσεις, σε χιλιάδες νέες και νέους, καθώς και φτωχούς εργαζόμενους και εργαζόμενες στο επίκεντρο της κρίσης. Το πολιτιστικό μας πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από ένα μουσικό πλουραλισμό, μιας και θα φιλοξενήσει καλλιτέχνες της εγχώριας και διεθνούς σκηνής με διαφορετικές μουσικές επιρροές.

Info:

Σάββατο 3, Κυριακή 4 Ιουνίου, Ιβανώφειο Γήπεδο

Εισιτήρια Ενίσχυσης: 5 ευρώ [με κάρτα ανεργίας: 3 ευρώ]- Τριημέρο Εισιτήριο : 12 ευρώ

*Οι πόρτες ανοίγουν καθημερινά στις 18.00 και οι συναυλίες ξεκινούν στις 21.30

**Όλες τις ημέρες θα λειτουργεί στον χώρο του φεστιβάλ έκθεση βιβλίου, ταβέρνα & μπαρ με ποτά και μπύρες σε χαμηλές τιμές καθώς και παιδική γωνιά, ενώ καθημερινά θα πραγματοποιούνται workshop-συζητήσεις.

Παραθινούπολη 2017 στην Καλαμαριά

Tο παιδικό φεστιβάλ «Παραθινούπολη» συμπληρώνει φέτος 17 χρόνια και οδεύει προς ενηλικίωση. Απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας μέχρι 12 ετών και υπόσχεται να τους «ταξιδέψει μέσα από τις τέχνες».

Δημιουργικά εργαστήρια, εκπαιδευτικές και πρωτότυπες δράσεις, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και πολλά παιχνίδια, πλαισιώνουν το πρόγραμμα, που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι μικροί φίλοι.

Οι εκδηλώσεις της Παραθινούπολης άρχισαν στις 24 Μαΐου και συνεχίζονται και τον Ιούνιο, στην πλαζ Αρετσούς.

Το σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουνίου, οι απογευματινές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 18:00 και 22:00, ενώ την Κυριακή οι πρωινές δράσεις είναι προγραμματισμένες για το διάστημα 11:00-14:00.

Λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις ΕΔΩ.

6η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στο Πάρκο Ανθοκομικής

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5η Ιουνίου) διοργανώνεται και φέτος η γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας.

Με τις ρίζες της στον θεσμό των πανελλαδικών γιορτών οικολογικής γεωργίας και χειροτεχνίας, ξεκίνησε από το 2011 να λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη, η τοπική γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας. Παραγωγοί, μεταποιητές και χειροτέχνες συναντιόνται, ανταλλάσσουν απόψεις και εκθέτουν καθαρά οικολογικά προϊόντα φτιαγμένα με μεράκι και οικολογική συνείδηση.

Στην γιορτή πραγματοποιούνται διάφορα εργαστήρια με σκοπό την διάσωση και διάδοση της γνώσης και της οικολογικής συνείδησης. Παράλληλα διοργανώνονται συζητήσεις – ομιλίες με θέματα που αφορούν την άμεση σχέση μεταξύ παραγωγών και πολιτών χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων, την υποστήριξη των μικρών παραγωγών, την αυτάρκεια και την προώθηση της οικολογικής γεωργίας και χειροτεχνίας. Επίσης στο πλαίσιο της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας προωθεί δράσεις για την συνεργασία και δημιουργία ομάδων παραγωγής, την στοχευόμενη καλλιέργεια, την κοινωνικά υποστηριζόμενη γεωργία, την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, τις δίκαιες τιμές.

Στην φετινή Οικογιορτή συμμετέχουν πάνω από 70 παραγωγοί και μεταποιητές από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς και οι παρακάτω 13 συλλογικότητες.

Info:

Πάρκο Ανθοκομικής (Πεδίον του Άρεως)

Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα 3,4 & 5 Ιουνίου, από τις 10.00 έως τις 23.00

Flea market στη ΔΕΘ

Η ιδέα του Flea market ήρθε στην Ελλάδα το 2016 και το πρώτο παζάρι πραγματοποιήθηκε στον χώρο της ΔΕΘ-Helexpo, με συμμετοχές vintage, retro, αντίκες, second hand, αλλά και χειροποίητα κοσμήματα, βιολογικά τρόφιμα, κ.α.

To Flea επιστρέφει στη ΔΕΘ για ένα διήμερο, το Σάββατο και την Κυριακή 3 και 4 Ιουνίου, με ελεύθερη είσοδο από τις 10 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί το 3ο Flea Market & Street Food από την ομάδα «Upnloud», με ώρες λειτουργίας επίσης από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ.

Αποχαιρετιστήρια γιορτή στο Σχολείο Αλληλεγύης Οδυσσέας

Καθώς άλλη μια σχολική χρονιά τελειώνει και το καλοκαίρι έρχεται, στον Οδυσσέα αποχαιρετάμε -προσωρινά- τα θρανία με τον πιο δημιουργικό τρόπο. To σχολείο ανοίγει λοιπόν τις αίθουσές του σε όλους για μια μέρα γεμάτη με τέχνη, χορό, μουσική και άλλες εκπλήξεις. Θα φτιάξουμε παρέα ένα κοινό έργο με ανακυκλώσιμα υλικά, θα ταρακουνηθούμε σε αφρικανικούς ρυθμούς και όλα αυτά μαζί με πολλές μουσικές -και γλώσσες!- από όλο τον κόσμο. Δασκάλες και μαθητές, μαθήτριες και δάσκαλοι, μέλη, φίλοι και αλληλέγγυες, όσοι γνωρίζετε καλά τον Οδυσσέα, αλλά και όσες θέλετε να τον μάθετε τώρα, σας περιμένει!

ΥΓ. Φέρτε μαζί σας ανακυκλώσιμα υλικά, σνακ, καφέδες, ποτά!

Info:

Σάββατο 3 Ιουνίου,

Οδυσσέας – Σχολείο Αλληλεγύης, Αισώπου 24

Ώρες: 11:00–20:00, Είσοδος ελεύθερη

Εκδήλωση του Συλλόγου Κρητών Βρακοφόρων Μακεδονίας στον Εύοσμο

Ο σύλλογος Κρητών Βρακοφόρων Μακεδονίας, φέρνει την Κρήτη στην «καρδιά» του Ευόσμου. Την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Ιουνίου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) στην οδό Γοργοποτάμου και Ολυμπιάδος, ο σύλλογος διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση με χρώμα, παράδοση, τραγούδι και χορό, από συλλόγους που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις με τίτλο «Βενιζέλεια ».

Και φυσικά εκτός από την Κρητική μουσική, κρητικές θα είναι και οι γεύσεις με παραδοσιακά εδέσματα, σε ένα μεγάλο γλέντι για όλο τον κόσμο, με είσοδο ελεύθερη.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 18:00 μμ.

Φιλανθρωπική συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) νέοι μουσικοί από όλη την Ελλάδα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και διοργανώνουν φιλανθρωπική συναυλία, υπό την διεύθυνση του Ευάγγελου Αραμπατζή.

Συμμετέχουν οι τραγουδιστές της ΣΟΝΕ: Έλενα Τιτίρλα, Θάνος Παπαγεωργίου, Κική Τσαλίκη, Μιχαέλα Χαλκιά, Νικόλας Σαββίδης, Κώστας Ονησίλου, Παύλος Ιωάννου, Σέρτζιο Χαλεπόπουλος, Γιώργος Ασαρτζής.

Στο πιάνο: ο Γιώργος Τζιαφέττας

Παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας

Info:

Θέατρο Αριστοτέλειον, Εθν. Αμύνης 2

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017, ώρα: 20:00
Ώρα προσέλευσης 19:00

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Thermaikos Wine & Food Festival- Μενού από 10€

Η Τουριστική Επιχείρηση Θερμαϊκού διοργάνωσε τον Ιούλιο του 2016 με επιτυχία το 1ο “Thermaikos Wine & Food Festival”, στην Περαία.

Στη συνέχεια του πρώτου επιτυχημένου event, η ΤΕΘ και οι Σύλλογοι επισιτιστών και επαγγελματιών του Δήμου Θερμαϊκού διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το “Thermaikos Wine & Food Festival” από τις 18 Μαΐου έως και τις 11 Ιουνίου 2017.

Όλα τα εστιατόρια που συμμετέχουν προσφέρουν ειδικά διαμορφωμένα μενού, στις προκαθορισμένες τιμές των 10€, 15€ & 20€ για όλους.

Δείτε ΕΔΩ τον σχετικό χάρτη.

Risotto Week Festival στο Navona

O Executive Chef του Makedonia Palace μας αποπλανεί με 3 ιταλικά risotto! Έως την Κυριακή 4 Ιουνίου το εστιατόριο Navona μεταμορφώνει την αυλή του σε μια open kitchen και ο σεφ μαγειρεύει μπροστά σας και σας περιμένει να απολαύσατε 3 ξεχωριστά risotto βουτηγμένα σε μεγάλο κεφάλι parmigiano.

Ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα παγκοσμίως, το προϊόν του πλούσιου ιταλικού βορρά παντρεύεται με ενδιαφέροντα υλικά και η γεύση του απογειώνεται. Κρεμώδες , βουτυράτο, χορταστικό σας περιμένει να το απολαύσετε take away συνεχίζοντας την βόλτα σας στη νέα παραλία ή στο εστιατόριο Navona με θέα το απέραντο μπλε, συνοδεία με το αγαπημένο σας κρασί είτε μια σαλάτα από το πλούσιο κατάλογο του εστιατορίου.

Τα πιάτα :

Risotto με φράουλες και μπαλσάμικο.
Risotto με σπαράγγια και σαφράν.
Risotto καρμπονάρα και τρούφα.

Info:

Navona Days & Nights
Μεγ. Αλεξάνδρου 2, τκ. 54640, Θεσσαλονίκη
Δευτέρα 29 Μαΐου έως την Κυριακή 4 Ιουνίου
Τιμή Risotto: €8,00 / Take Away €6,00
Ώρα: Σάββατο και Κυριακή από τις 14:00 – Καθημερινές από τις 18:00
Κρατήσεις : 2310 897 444

Η χαρά της Δουκινιώς

Ο Σύλλογος Εβριτών Ροδόπης παρουσιάζει για μία και μοναδική παράσταση το μοναδικό χοροθέατρο που έχει γραφτεί για τη Θράκη «Η Χαρά της Δουκινιώς» το Σάββατο 3 Ιουνίου στις 21.00 στο Βασιλικό Θέατρο του ΚΘΒΕ με την συμμετοχή 80 και πλέον εθελοντών καθώς και της θρακιώτικης παραδοσιακής ορχήστρας «Θρακόμελο».

«Η χαρά της Δουκινιώς» είναι το μοναδικό παραδοσιακό χοροθέατρο που έχει γραφτεί για τη Θράκη. Γραμμένο το 1940 από τον γνωστό μυτιληνιό φιλόλογο, σκιτσογράφο, δημοσιογράφο Μίλτη Παρασκευαϊδη, άνθρωπο ξεχωριστό και γνωστό για τις μελέτες του επί αρχαιολογικών και λαογραφικών θεμάτων, όταν αυτός υπηρετούσε ως καθηγητής στην Κομοτηνή. Πρόκειται για μια «Θρακική ηθογραφία σε 4 θεατρικές εικόνες», όπως την έχει χαρακτηρίσει ο ίδιος ο συγγραφέας της, στην οποία με αφορμή τη «χαρά», τον γάμο της Δουκινιώς, και την προετοιμασία του στο χρόνο, από το χειμώνα μέχρι το καλοκαίρι, αναπτύσσονται ηθογραφικοί διάλογοι πλαισιωμένοι από τραγούδια, μουσική, χορό και αναπαράσταση θρακικών εθίμων σε ένα θρακιώτικο χωριό της Ροδόπης την εποχή του μεσοπολέμου.

Info:

«Η Χαρά της Δουκινιώς»

Βασιλικό Θέατρο, Πλατεία Λ. Πύργου

Σάββατο 3 Ιουνίου στις 21.00

"Ράους" στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο "Αλέξης Μινωτής"

Η Θεατρική ομάδα του Δήμου «Θεατροκάπηλοι» παρουσιάζουν στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής» την παράσταση των Ρέππα-Παπαθανασίου «Ράους».

Πρωταγωνιστές είναι άνθρωποι ''καθημερινοί '' που κάνουν τα πάντα για το χρήμα και την καλή ζωή! Άνθρωποι που σίγουρα θα σας θυμήσουν κάποιον γνωστό σας... Η συνέχεια επί σκηνής...

Info:

Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής», Π. Γρηγορίου Ε16, Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης

Σαββατοκύριακο 3-4 Ιουνίου, στις 21.00

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η παράσταση είναι ακατάλληλη για ανηλίκους.

"Οι περαστικοί - THE PASSENGERS" στο Θέατρο Ταξίδι Ονείρου

Το θεατρικό εργαστήρι ενηλίκων, μετά από μια χρονιά γεμάτη από ασκήσεις ορθοφωνίας, κινησιολογίας, αυτοσχεδιασμούς και Ιστορίας θεάτρου, μας παρουσιάζει το έργο «Οι περαστικοί - THE PASSENGERS».

Ανθρώπινες φιγούρες, περαστικές από ένα καφέ, μας διηγούνται τις δικές τους στιγμές από τις ζωές τους... που όμως είναι τόσο κοντά, στις στιγμές από τις ζωές όλον μας. Θα σας δείτε σίγουρα εκεί.

Info:

Σαββατοκύριακο 3&4 Ιουνίου

Θέατρο Ταξίδι Ονείρου (Στεφ. Τάττη 3, δίπλα στον Ι.Ν. Αγ. Σοφίας, Θεσσαλονίκη).

Εισιτήριο: 7 ευρώ γενική είσοδος

"Grease" στο Θέατρο Αμαλία

Η καλλιτεχνική ομάδα της σχολής χορού ProDancers Studio, μετά την περσινή τριπλά sold out παράσταση “A Lovestory At The Moulin Rouge”, επιστρέφει με μία νέα χορευτική παραγωγή, εμπνευσμένη αυτή τη φορά από το διάσημο musical «Grease»!

Στην California του 1958 οι νεαροί Danny και Sandy γνωρίζονται στην παραλία και ερωτεύονται. Το καλοκαίρι όμως τελειώνει γρήγορα και οι νέοι αποχωρίζονται απογοητευμένοι μόνο για να συναντηθούν αναπάντεχα και πάλι στο ίδιο λύκειο, το Rydell High. Ο Danny είναι ο γόης-αλήτης του σχολείου και με την παρέα του, τους TBirds, οδηγούν γρήγορα αμάξια σε αγώνες, ενώ η νεοφερμένη Sandy γίνεται αποδεκτή στην ομάδα μαζορετών και στην πιο πολυσυζητημένη κλίκα του σχολέιου, τις Pink Ladies. Τώρα ανήκουν σε δύο διαφορετικούς κόσμους! Θα μπορέσουν να είναι ξανά μαζί?

Απολαύστε στη σκηνή του θεάτρου Αμαλία 26 εξαιρετικούς χορευτές σε ξεσηκωτικές χορογραφίες, μεταφερθείτε στη δεκαετία του '50 και παρακολουθήστε το νεανικό love story να εκτυλίσσεται υπό την καθοδήγηση του φύλακα-άγγελου των εφήβων μαθητών, Teen Angel.

Info:

Θέατρο Αμαλία, Αμαλίας 71

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017, 21.30 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων:
Κανονικό : 13 ευρώ
Φοιτητών/Ανέργων/Πολυτέκνων : 10ευρώ
Παιδικό (έως 12 ετών) : 10ευρώ
Μέλη ProDancers Studio : 10ευρώ

Summer boat party στον Θερμαϊκό

Η Level Up Athens και τα Hideout Events ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το πρώτο τους summer boat party στην Θεσσαλονίκη. Tο Σάββατο 3 Ιουνίου ετοιμαστείτε για μια βραδινή κρουαζιέρα γεμάτη bass, rnb και trap μέχρι το πρωί απολαμβάνοντας ταυτόχρονα παγωμένα cocktail από την αγαπημένη μας Jägermeister.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 00:00 μπροστά από τον Λευκό Πύργο και η επιστροφή στις 05:00 το πρωί. Μπορείτε να παραλάβετε τα εισιτήρια σας καθημερινά από τα καταστήματα Underground (Ναβαρίνου και Αγίας Σοφίας).

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 10€ και ο αριθμός τους είναι 200. Επικοινωνήστε με τους διοργανωτές ΕΔΩ για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα.

Ιnfo:

Σάββατο 3 Ιουνίου

Η αναχώρηση θα γίνει στις 00:00 μπροστά από τον Λευκό Πύργο και η επιστροφή στις 05:00 το πρωί.

Λαϊκά σταυροδρόμια

Ο μεγαλύτερος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου και ο εξαιρετικός Στέλιος Διονυσίου συναντιούνται στο Θέατρο Βεργίνα του Regency Casino Thessaloniki!

Τρεις σπουδαίοι καλλιτέχνες, ο καθένας με τη δική του μεγάλη ιστορία. Ο Χρήστος Νικολόπουλος με αξιοζήλευτη πορεία γεμάτη επιτυχίες, η Πίτσα Παπαδοπούλου με προσφορά-αληθινό πλούτο στη μουσική μας σκηνή και ο Στέλιος Διονυσίου με τη γνήσια λαϊκή φωνή που «μιλάει» στις καρδίες όλων θα σας παρασύρουν με ένα κεφάτο & απογειωτικό μουσικό πρόγραμμα.

Ανεξίτηλα στο χρόνο τραγούδια που σημάδεψαν μία ολόκληρη εποχή, μελωδίες του χθες & του σήμερα μία πραγματική γιορτή του καλού ελληνικού τραγουδιού.

Info:

Θέατρο Βεργίνα του Regency Casino Thessaloniki

Έναρξη: 21.45

Τιμή: από 12 ευρώ- Συμπεριλαμβάνεται η είσοδος στο Καζίνο και ένα ποτό.

Ο Μάκης Δημάκης στο Voice Live Stage

Ο Μάκης Δημάκης κλείνει σήμερα τον κύκλο των εμφανίσεών του στο Voice Live Stage και ετοίμασε για το κοινό του ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με δικές του επιτυχίες αλλά και γνωστά αγαπημένα κομμάτια άλλων ερμηνευτών. Στο Voice Live Stage αναμένεται για ακόμη μια φορά να επικρατήσει το αδιαχώρητο, με το πρόγραμμα να συνεχίζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Info:

Voice Live Stage, Φρίξου 6
Τηλ. κρατήσεων: 2310 533332

Είσοδος στο μπάρ με ποτό :15 ευρώ
Τιμή φιάλης : 140 ευρώ / 4 άτομα

Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης στο Politia Live Clubbing

Πάνος Κιάμος και Νίκος Κουρκούλης μαζί στη σκηνή, στο Politia Live Clubbing. Η πρεμιέρα έγινε την Παρασκευή 19 Μαΐου και οι δύο άντρες υπόσχονται ξεχωριστές βραδιές, με πολύ κέφι και γνωστές αγαπημένες επιτυχίες.

Info:

Politia Live Clubbing14o χλμ Θεσ/νίκης Μηχανιώνας, περιοχή αεροδρομίου.

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310486956

Τιμή φιάλης: 150 ευρώ/4άτομα, μισή φιάλη ή φιάλη κρασί 80 ευρώ/2άτομα.
Φοιτητική προσφορά 130 ευρώ/6άτομα , μισή φιάλη 70 ευρώ/3άτομα.

Γιώργος Μαζωνάκης και Μαλού στο Stage Live

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από τις live σκηνές της πόλης, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, σε έναν χώρο που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά, το Stage Live.

Ο μοναδικός Έλληνας performer, συνδυάζοντας τις ερμηνευτικές του επιδόσεις με την ξεχωριστή σκηνική του παρουσία, μας προσκαλεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε ένα πραγματικό party μέχρι το ξημέρωμα.

Μαζί του η Mαλού, το πιο φρέσκο πρόσωπο της ελληνικής δισκογραφίας, που μετά τις σαρωτικές επιτυχίες της «Μια φορά στο τόσο», «Τους είπες πως» και «Δες με», επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουριο τραγούδι της «Ώρα να γυρίσεις», δια χειρός Γιώργου Σαμπάνη και Ελένης Γιαννατσούλια.

Info:

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο
Stage Live (26ης Οκτωβρίου 27)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 566768

Keywords
θεσσαλονικη, μπορειτε, νικος κουρκουλης, ελλαδα, ιουνίου, info, νέα, ιβανώφειο, μαΐου, πανελλαδικες 2012, market, flea, vintage, retro, hand, ΔΕΘ, food, καλοκαιρι, σνακ, κρητη, θεατρο, wine, festival, chef, makedonia, σεφ, μπλε, σαλατα, κθβε, συμμετοχή, κομοτηνη, studio, pink, love, angel, boat, party, athens, summer, rnb, cocktail, εισιτήρια, underground, νικολοπουλος, πιτσα, voice, live, stage, χλμ, φιάλη, προσφορες, σταση εργασιας, καθαρα δευτερα, αλλαγη ωρας, πανελληνιες 2011, θεματα πανελληνιων, αποτελεσματα πανελληνιων 2011, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, Καλή Χρονιά, μπανιας, η ημέρα της γης, θεμα εκθεσης 2012, αλλαγη ωρας 2013, γιορτη σημερα, ξανα, χειροποιητα, τρουφα, χειροποιητα κοσμηματα, βεργινα, γωνια, θρακη, ιταλικα, κθβε, μουσικη, παιχνιδια, πλαισιο, προγραμμα, σεφ, σνακ, σπαραγγια, τραγουδια, φραουλες, ωρα, rnb, αγωνες, αδιαχωρητο, αλητης, αμαξια, αμαλια, αμπελοκηποι, αφιερωμενο, αφορμη, βραδυ, γευση, γεωργια, γινει, γινεται, γλεντι, γοης, δευτερα, διαστημα, διευθυνση, δειτε, δικη, διημερο, εγινε, ελενα, ευκαιρια, ευρω, εισιτήρια, εκθεση βιβλιου, εκθεση, ενδιαφεροντα, εποχη, επιτυχια, ερχεται, εστιατορια, ετων, τεχνη, ιδεα, ιδιο, υποθεση, θεα, ιβανώφειο, ιωαννου, καρμποναρα, κιαμος, κικη, κοσμηματα, κρασι, κρουαζιερα, λυκειο, μαζωνακης, μαΐου, μεχρι το πρωι, μπλε, μπυρες, ξημερωμα, ομαδα, παντα, παιδια, παζαρι, πιανο, πιατα, πορτες, ποτα, πρωι, ραντεβου, σαββιδης, σαφραν, σαββατο, σιγουρα, συνεχεια, συμμετοχή, σκηνες, συλλογοι, σχολειο, ταβερνα, τιμη, τριημερο, φεστιβαλ, φυσικα, φιάλη, φωνη, φορα, χρηστος, χλμ, χρημα, χρωμα, χαρα, κωνσταντινος, ωρες, athens, αντρες, angel, summer, αυλη, boat, chef, cocktail, love, food, festival, φιλοι, flea, γευσεις, γιορτη, helexpo, hand, ιουνίου, καρδιες, κρητικες, κωστας, κυριακη, λευκο, makedonia, μια φορα, μπροστα, market, workshop, ορχηστρα, παυλος, pink, ποτο, party, retro, studio, σκηνη, stage, ταξιδι, θανος, underground, θεματα, υλικα, vintage, wine, ξεκινησε, χορογραφιες, voice
Τυχαία Θέματα