Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Δύο ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας.

Πρεμιέρα κάνουν το «The Greatest Showman» ένα τολμηρό και πρωτότυπο μιούζικαλ, με πρωταγωνιστή τον Χιου Τζακμαν, καθώς και το "Θαύμα", το οποίο βασίζεται στο best seller των New York Times και αφηγείται την συγκλονιστική και συγκινητική ιστορία του Αυγούστου Πούλμαν.

Wonder - Θαύμα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Βασισμένο

στο best seller των New York Times, το ΘΑΥΜΑ αφηγείται την συγκλονιστική και συγκινητική ιστορία του Αυγούστου Πούλμαν. Γεννημένος με ιδιαιτερότητες στο πρόσωπο του που τον ανάγκασαν μέχρι σήμερα να μην πάει σχολείο, ο Όγκι γίνεται ο πιο απίθανος ήρωας όταν ξεκινάει να φοιτά σε ένα δημοτικό σχολείο. Καθώς η οικογένεια του, οι συμμαθητές του και η ευρύτερη κοινωνία παλεύουν να ανακαλύψουν μέσα τους της συμπόνοια και τη αποδοχή, το ταξίδι του Όγκι θα τους αποδείξει ότι δεν μπορείς να είσαι σαν τους άλλους όταν έχεις γεννηθεί για να ξεχωρίζεις. Η ιστορία ενός 10χρονου αγοριού με διαφορετικό πρόσωπο γίνεται μια πολύπλευρη ματιά στο τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος.

Ο Όγκι αν και πάντα επιδίωκε την απομόνωση φορώντας το διαστημικό κράνος του, ξαφνικά πρέπει να αντιμετωπίσει ένα ολόκληρο σύμπαν από παιδιά που τον κοιτούν επίμονα και αδιάκριτα ενώ αποφεύγουν να τον κοιτάξουν στα μάτια. Ένα χρόνο αργότερα, άλλοτε με χιούμορ , άλλοτε με σκληρότητα και άλλοτε με όμορφο τρόπο ο Όγκι και όλοι γύρω του, αλλάζουν και αναδεικνύονται όλα αυτά που έχουν σημασία περισσότερο από οτιδήποτε στη ζωή : η φιλιά, το κουράγιο και η επιλογή να είσαι ευγενής καθημερινά με οποιονδήποτε εμφανιστεί στον δρόμο σου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΣΤΙΒΕΝ ΤΣΜΠΟΣΚΙ

Σενάριο: ΣΤΙΒΕΝ ΤΣΜΠΟΣΚΙ, ΣΤΙΒΕΝ ΚΟΝΡΑΝΤ & ΤΖΑΚ ΘΟΡΝ

Ηθοποιοί: ΤΖΟΥΛΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΣ, ΟΟΥΕΝ ΓΟΥΙΛΣΟΝ, ΤΖΕΪΚΟΜΠ ΤΡΕΜΠΛΕΪ, ΜΑΝΤΙ ΠΑΤΙΝΚΙΝ, ΝΤΑΒΙΝΤ ΝΤΙΓΚΣ

Διάρκεια: 113 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

The Greatest Showman

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η ταινία «The Greatest Showman» είναι ένα τολμηρό και πρωτότυπο μιούζικαλ που τιμάει τη γέννηση της show business και το αίσθημα του θαυμασμού που νιώθουμε όταν τα όνειρά μας πραγματοποιούνται. Εμπνευσμένη από τη φιλοδοξία και τη φαντασία του Φ.Τ Μπάρνουμ, η ταινία «The Greatest Showman» διηγείται την ιστορία ενός οραματιστή, ο οποίος ξεκίνησε από το μηδέν και τελικά δημιούργησε ένα μαγευτικό υπερθέαμα που έγινε παγκόσμιο φαινόμενο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΜΑΪΚΛ ΓΚΡΕΪΣΙ

Σενάριο: ΤΖΕΝΙ ΜΠΙΚΣ & ΜΠΙΛ ΚΟΝΤΟΝ

Ηθοποιοί: ΧΙΟΥ ΤΖΑΚΜΑΝ, ΜΙΣΕΛ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ, ΖΑΚ ΕΦΡΟΝ, ΡΕΜΠΕΚΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ , ΖΕΝΤΑΓΙΑ ΚΟΛΜΑΝ

Διάρκεια: 105 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Keywords
Τυχαία Θέματα