Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Τέσσερις νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα σήμερα στους κινηματογράφους της Θεσσαλονίκης και όλης της χώρας.

Όσο πλησιάζουμε τα Χριστούγεννα τόσο θα προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες ταινίες με σχετική με τις εορτές θεματολογία. Πρεμιέρα κάνει αύριο το Daddy’ Home 2, μια απολαυστική οικογενειακή κωμωδία με ευτράπελα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Παράλληλα

πρεμιέρα κάνει και μια ταινία με εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα. Το “Thank you for your service”, παρουσιάζει τη ζωή στρατιωτών που παλεύουν με το μετατραυματικό στρες με την συμμετοχή τους στον πόλεμο του Ιράκ.

Σήμερα πρεμιέρα κάνουν ακόμα η δραματική κομεντί με τον Τζ.Κ. Σίμονς, «Όλα απ’ την αρχή», καθώς και η ταινία κινουμένων σχεδίων Πάντινγκτον 2.

Thank You For Your Service

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μια ομάδα Αμερικανών στρατιωτών επιστρέφει στην πατρίδα από το Ιράκ, όπου έγιναν μάρτυρες ανείπωτης βίας και παραλογισμού. Καθώς προσπαθούν να επανενταχθούν στην καθημερινότητα ως πολίτες, βασανίζονται από τις εμπειρίες στους στα πεδία των μαχών, υποφέροντας από μετατραυματικό στρες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΪΣΟΝ ΧΟΛ

Σενάριο: ΤΖΕΪΣΟΝ ΧΟΛ & ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΦΙΝΚΕΛ

Ηθοποιοί: ΚΙΣΑ ΚΑΣΤΛ ΧΙΟΥΖ, ΜΑΪΛΣ ΤΕΛΕΡ, ΕΙΜΙ ΣΟΥΜΕΡ, ΧΕΪΛΙ ΜΠΕΝΕΤ, ΣΚΟΤ ΧΕΙΖ, ΤΖΟ ΚΟΟΥΛ

Διάρκεια: 109 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Daddy’s Home 2 - Ξαναγύρισε ο μπαμπάς

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Και μόλις οι δύο πατεράδες βρίσκουν τις ισορροπίες τους και μοιράζουν τους ρόλους τους ώστε οι δύο οικογένειες να συνυπάρχουν αρμονικά, καταφθάνουν για τις διακοπές των Χριστουγέννων οι παππούδες, που δεν τους λες και τους πιο εύκολους και διακριτικούς ανθρώπους του κόσμου… Ο Μελ Γκίμπσον, σε ρόλο τσαμπουκά παππού με πολλά άλυτα θέματα με το γιο του (Μαρκ Γουόλμπεργκ) και στον αντίποδα ο αφελής Τζον Λίθγκοου που προσπαθεί να βρίσκει λύσεις σε όλα τα προβλήματα των άλλων, ξεχνώντας τα δικά του.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΣΟΝ ΑΝΤΕΡΣ

Σενάριο: ΣΟΝ ΑΝΤΕΡΣ & ΜΠΡΑΪΑΝ ΜΠΕΡΝΣ

Ηθοποιοί: ΜΕΛ ΓΚΙΜΠΣΟΝ, ΤΖΟΝ ΛΙΘΓΚΟΟΥ, ΓΟΥΙΛ ΦΕΡΕΛ, ΜΑΡΚ ΓΟΥΛΜΠΕΡΓΚ

Διάρκεια: 99 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: KΩΜΩΔΙΑ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Paddington 2 - Πάντινγκτον 2

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Πάντινγκτον, ο πιο αγαπημένος αρκούδος στον κόσμο, επιστρέφει σε μία ξεκαρδιστική και γεμάτη δράση ταινία. Ο Πάντινγκτον ζει πλέον ευτυχισμένος με την καινούρια του οικογένεια, τους Μπράουν, στο Ουίνζντορ Γκάρντενς. Κι ενώ ψάχνει να βρει το τέλειο δώρο για την θεία του τη Λούση, που κλείνει τα 100 της χρόνια, ο Πάντινγκτον εντοπίζει ένα μοναδικό pop-up βιβλίο στην αντικερί του κ. Γκρούμπεν. Όταν όμως το βιβλίο εξαφανίζεται, ο Πάντινγκτον και οι Μπράουν ξεκινάνε ένα απίστευτο περιπετειώδες ταξίδι προκειμένου να λύσουν το μυστήριο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΠΟΛ ΚΙΝΓΚ

Σενάριο: ΜΑΪΚΛ ΜΠΟΝΤ & ΤΖΟΝ ΚΡΟΚΕΡ

Ηθοποιοί:(φωνές): ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ΧΡΥΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΜΑΥΡΙΑΣ, ΛΙΛΑ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ

Διάρκεια: 103 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2014

Είδος ταινίας: ΠΑΙΔΙΚΗ

Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ & ΓΑΛΛΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Τhe Bachelors – Όλα απ΄την αρχή

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μετά το θάνατο της συζύγου του, ο Μπιλ Πόντερ (Τζ. Κ. Σίμονς) και ο 17χρονος γιος του Γουές, μετακομίζουν από την μικρή τους πόλη στην μεγαλούπολη, σε μια προσπάθεια να κάνουν μια νέα αρχή. Καθώς οι δυο τους προσπαθούν να προσαρμοστούν στην νέα τους ζωή, και να βρουν τρόπους να κλείσουν τις πληγές τους, θα γνωρίσουν δυο ξεχωριστές γυναίκες που θα τους βοηθήσουν να αγκαλιάσουν και πάλι την ζωή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σκηνοθεσία: ΚΕΡΤ ΒΕΛΚΕΡ

Σενάριο: ΚΕΡΤ ΒΕΛΚΕΡ

Ηθοποιοί: ΤΖΕΪ ΚΕΪ ΣΙΜΟΝΣ, ΟΝΤΕΓΙΑ ΡΑΣ , ΖΟΥΛΙ ΝΤΕΛΠΙ, ΤΖΟΣ ΓΟΥΙΓΚΙΝΣ

Διάρκεια: 99 λεπτά

Πρεμιέρα: Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017

Χρονολογία παραγωγής: 2017

Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΟΜΕΝΤΙ

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ

Keywords
Τυχαία Θέματα