Οι αριθμοί του Λαύριο - Άρης

Λαύριο και Άρης θα αναμετρηθούν για 5η φορά μεταξύ τους στην ιστορία της Stoiximan.gr Basket League.

Πιο συγκεκριμένα, Από μία νίκη έχουν Άρης και Λαύριο στις αναμετρήσεις τους στην Αθήνα, ενώ αρκετοί παίκτες των «κιτρινόμαυρων» είναι κοντά σε ατομικές διακρίσεις.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης

νίκησε στα τρία από τα προηγούμενα τέσσερα ενώ ειδικότερα στα ματς του Λαυρίου, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις νίκες.

Στις 31 Οκτωβρίου 2015 ο Άρης με κορυφαίους τους ΜακΝίλ (18), Ουότερς (15) έφυγε νικητής από την έδρα του αντιπάλου του με 76-68, χάρη στην άμυνα του πάνω στην οποία έχτισε το επιμέρους 20-11 της τελευταίας περιόδου στην οποία κρίθηκε ο αγώνας. Για τους γηπεδούχους 15 είχε ο Γιανγκ και 14 ο Νίξον.

Στο αντίστοιχο παιχνίδι της περσινής σεζόν, στις 8 Απριλίου, το Λαύριο Megabolt σημείωσε την πρώτη του νίκη επί του Άρη επικρατώντας με 75-70. Ο Μπολντς είχε 22 πόντους και έξι ριμπάουντ ενώ 12 με 4/6 τρίποντα είχε ο Περράκης. Για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Κάμινγκς έκανε τα πάντα στο παρκέ με 25 πόντους, εννιά ριμπάουντ, πέντε ασίστ και έξι κερδισμένα φάουλ.

Ως προς το παιχνίδι του Σαββάτου…

Οχτώ βολές και επτά δίποντα μακριά από τριψήφια νούμερα βρίσκεται ο Τζαμάλ Νίξον.

*Τέσσερις πόντους χρειάζεται ο Μιχάλης Περράκης για τους 200.

*Πέντε ριμπάουντ μακριά από τη 2η θέση των κορυφαίων ριμπάουντερ του Λαυρίου Megabolt είναι ο Σάκης Γιαννακόπουλος. Έχει 136 και μπροστά του με 141 είναι ο Άσλεϊ Χάμιλτον.

*Μπροστά στο «φράγμα» των 1.000 πόντων καριέρας στη Stoiximan.gr Basket League βρίσκεται ο Γιάννης Αθηναίου (έχει 984) ενώ με μία εύστοχη βολή θα φτάσει τις 200.

*Δύο ασίστ χωρίζουν τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο από τις 400 στην κατηγορία.

*Ο 15ος στην ιστορία του Άρη στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα (από το 1992) σε συμμετοχές θα γίνει ο Μιχάλης Τσαϊρέλης. Με την 95η θα ξεπεράσει τον Σάσα Βεζένκοφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα