"Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει πρόταση για τον Ονγκεντά"

Σε μεταγραφικό σενάριο για τον 24χρονο επιθετικό της Μποτοσάνι, Ερβίν Ονγκεντά, εμπλέκει τον ΠΑΟΚ η γαλλική ιστοσελίδα «mercato365.com».

NATOI NATOI ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! Ντύσου πρωταθλητής στα PAOK FC Official Stores

Ωστόσο το δημοσίευμα των Γάλλων, δεν φαίνεται να είναι αληθοφανές, καθώς ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση κλασικού κεντρικού επιθετικού και όχι περιφερειακού όπως

είναι ο Ονγκεντά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Γάλλοι, ο πρώην επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, του οποίου το συμβόλαιο του με την ρουμανική ομάδα Μποτοσάνι λήγει το καλοκαίρι του 2020, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, που ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Οι Γάλλοι μάλιστα σημειώνουν ότι οι επιτελείς του Δικεφάλου, προσφέρουν στον νεαρό επιθετικό συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και μια δελεαστική προσφορά στην Μποτοσάνι για την απόκτηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή, που ξεκίνησε δυναμικά την φετινή σεζόν σκοράροντας για την ομάδα του στην πρεμιέρα του ρουμανικού πρωταθλήματος.

Ο Ονγκεντά αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Παρί Σεν Ζερμέν, καταγράφοντας και 16 συμμετοχές, με δύο γκολ και τρεις ασίστ με την πρώτη ομάδα των Παριζιάνων, προτού παραχωρηθεί με την μορφή του δανεισμού σε, Μπαστιά Τσβόλε και Μούρθια.

Η Μποτοσάνι απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή τον Γάλλο επιθετικό την περσινή σεζόν, με τον Ονγκεντά να καταγράφει 38 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ, αγωνιζόμενος ως περιφερειακός επιθετικός, αλλά και ως αριεστερός εξτρέμ.

Ο βραχύσωμος (1,69) επιθετικός, έχει φορέσει την φανέλα όλων των μικρών ηλικιακών κλιμακίων των «τρικολόρ», φτάνοντας μέχρι την U21 της Γαλλίας, όπου κατέγραψε μόλις μια συμμετοχή το 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα