Ο Ορέστης Τσανγκ στις πυρετώδεις προετοιμασίες για την ΔΕΘ με τιμώμενη χώρα την Κίνα

Την πρόθεση του να βοηθήσει το δήμο Θεσσαλονίκης στην προσπάθεια που κάνει για να προωθήσει την πόλη, εξέφρασε σήμερα σε συνέντευξη τύπου για τον απολογισμού του δήμου στα θέματα Τουρισμού, ο γνωστός από τη συμμετοχή του στο Survivor, Ορέστης Τσανγκ.

"Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη,

με μεγάλωσε αυτή η πόλη. Μετά την αναγνωρισιμότητα που μας έδωσε το Survivor όλοι μας σαν παίκτες και εγώ από την μεριά της Θεσσαλονίκης αν μπορούμε να αφήσουμε ένα θετικό πρόσημο πίσω στην πόλη. Φέτος είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός ότι τιμώμενη χώρα είναι η Κίνα στη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης. Ο λόγος που η μητέρα μου ήρθε στην Ελλάδα και έμενε στη Θεσσαλονίκη είναι η διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης το 1986 και έτσι αγάπησα αυτή τη πόλη. Με αγκάλιασε αυτή η πόλη και θεωρώ ότι με αυτή την αναγνωρισιμότητα μπορούμε να αφήσουμε κάτι θετικό. Θέλω να βοηθήσω το δήμο και νομίζω ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θέλω με όλες μου τις δυνάμεις να συνδράμω σε αυτή την προσπάθεια και νομίζω ότι τα αποτελέσματα θα είναι ορατά στο εγγύς μέλλον", τόνισε ο Ορέστης Τσαγνκ.

Να σημειωθεί πως ο Κινέζος επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκης είχε συναντηθεί πριν από περίπου μία εβδομάδα με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού, Σπύρο Πέγκα για τις προοπτικές που μπορεί να έχει μια συνεργασία για την προβολή της πόλης στην χώρα της Ασίας και όχι μόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα