"Ο Μαουρίσιο ήρθε στον ΠΑΟΚ για να πάρει το πρωτάθλημα"

Ο ατζέντης του Μαουρίσιο, Πιέρ Φερνάντεζ, έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό "Metropolis 95.5" και μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις του Βραζιλιάνου στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις πρώτες εντυπώσεις του Μαουρίσιο: «Εχει πολύ θετική πρώτη άποψη, έχοντας ζήσει 8 χρόνια στη Ρωσία, του άρεσε πάρα πολύ η Θεσσαλονίκη

από όταν πάτησε το πόδι στο αεροδρόμιο, αυτή η ζεστή ατμόσφαιρα που υπάρχει. Είναι και ο Μακ εδώ, μίλησε μαζί του ο Μαουρίσιο για να μάθει την ιστορία της ομάδας, τον κόσμο του, την Τούμπα. Μίλησε και με τον Μάτος που είναι συμπατριώτες και του είπε ότι είναι πολύ καλή επιλογή να έρθει γιατί είναι ένας πολύ οργανωμένος σύλλογος, πληρώνει πάντα στην ώρα του. Επίσης και ο Λοντίγκιν του είπε ενθουσιώδη πράγματα για την ομάδα και τον κόσμο».

Για το πότε θα είναι έτοιμος ο Βραζιλιάνος μέσος: «Ο Μαουρίσιο έκανε προετοιμασία με τη Ζενίτ το καλοκαίρι, και στα δύο στάδια. Όταν έφυγε από τη Ζενίτ, έκανε ατομικές προπονήσεις με γυμναστή στη Βραζιλία που δουλεύει μαζί του τις τελευταίες 2-3 βδομάδες. Πιστεύω ότι μετά από 1-2 βδομάδες θα είναι έτοιμος».

Για το επίπεδο των παικτών που έχει ο ΠΑΟΚ: «Ναι ήξερε και παίκτες, είναι και θέμα δουλειάς. Είναι ενθουσιασμένος που ήρθε στον ΠΑΟΚ, πιστεύει πολύ στην ομάδα και το αποκάλυψε και στον προπονητή του στην πρώτη προπόνηση πως ήρθε στον ΠΑΟΚ για να πάρει το πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα