Ο "Χάρτης των Γεύσεων" φέρνει πάνω από 800 διαφορετικά κρασιά στη Θεσσαλονίκη!

O "Χάρτης των Γεύσεων" επιστρέφει και πάλι στη Θεσσαλονίκη τον Δεκέμβριο και υποδέχεται το κοινό σε καινούργιο χώρο, στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης.

Μεγαλύτερος από κάθε άλλη φορά, συγκεντρώνοντας όλο τον κόσμο του κρασιού της Ελλάδας, αλλά πλέον και άλλων χωρών, ο 15ος "Χάρτης των Γεύσεων" είναι ένα οινικό γεγονός γεμάτο ενθουσιασμό, θετική ενέργεια και καινοτομίες.

Τα νούμερα – κλειδιά της φετινής

διοργάνωσης προετοιμάζουν για τη μεγάλη οινική «ιστορία» της χρονιάς:

• 125+ οινοποιοί από κάθε αμπελουργική ζώνη της Ελλάδας, αποσταγματοποιοί και εισαγωγείς οίνων
• 800+ κρασιά προς γευστική δοκιμή
• 20+ παράλληλες εκδηλώσεις.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου και για δύο ολόκληρες ημέρες, οινοποιοί από κάθε αμπελουργική ζώνη της Ελλάδας, αποσταγματοποιοί και εισαγωγείς οίνων, θα περιμένουν τους επισκέπτες, φίλους του κρασιού και επαγγελματίες του χώρου από ολόκληρη την επικράτεια, αλλά και το εξωτερικό, για να τους παρουσιάσουν τις γνωστές αγαπημένες επιλογές από τις φημισμένες περιοχές της Ελλάδας και της υφηλίου.

Συγχρόνως, τα φρέσκα κρασιά της εσοδείας 2017, οι νέες ετικέτες και συσκευασίες, αρκετές από τις οποίες θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην εκδήλωση, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον όσων παρακολουθούν τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο του γοητευτικού, όσο και πολύπλοκου, οινικού τομέα. Ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις εμπλουτίζουν την «παιδεία του κρασιού» και την «εμπειρία της γεύσης» που προσφέρει.

Ο "Χάρτης των Γεύσεων" πραγματοποιείται από τη Wine Plus με την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης και του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης, της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και Οίνου και του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου.

Πληροφορίες

Ο Χάρτης των Γεύσεων
Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης (Λεωφόρος Στρατού 3, Θεσσαλονίκη)
Σαββατοκύριακο 2 & 3 Δεκεμβρίου
www.mapofflavours.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα