Ο Άρης νίκησε τη Δόξα Δράμας και... έρχεται!

Άλλη μία νίκη που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στην επιστροφή του στην Super League πήρε ο Άρης! Μπροστά σε περισσότερους από 15.000 οπαδούς τους που έστησαν το δικό τους "πάρτι" στις κερκίδες του "Κλεάνθης Βικελίδης", οι "κιτρινόμαυροι" νίκησαν με 1-0 τη Δόξα Δράμας για την 24η αγωνιστική της Football League.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης

το πέτυχε ο αρχηγός του Άρη, ο Δεληζήσης, με κεφαλιά στο 5ο λεπτό μετά από κόρνερ. Χάρισε έτσι τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού πήρε τους τρεις βαθμούς που την διατηρούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Εκεί όπου συγκατοικεί με τον ΟΦΗ, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την Μεγάλη Τετάρτη (15:00) στο γήπεδο "Γεντί Κουλέ" στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την κατάκτηση της πρωτιάς, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ήδη με το ένα πόδι στην Super League. Αυτό διότι απέχουν 13 βαθμούς από την Παναχαϊκή που τους ακολουθεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Διαφορά που φαίνεται απίθανο να ανατραπεί στις αγωνιστικές που απομένουν.

Αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι, ο Άρης μπήκε δυνατά και αποφασιστικά ανοίγοντας από νωρίς το σκορ με το γκολ του Δεληζήση. Στη συνέχεια είχε κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά του, όμως απειλήθηκε κιόλας από τη Δόξα που θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει σε 2-3 επικίνδυνες φάσεις που δημιούργησε. Ο ρυθμός ήταν καλός στα πρώτα 45 λεπτά σε αντίθεση με το β΄ μέρος της αναμέτρησης, που έπεσε αισθητά. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν πολύ καλή απόδοση με τους Δραμινούς να πιέζουν περισσότερο στο ξεκίνημα για την ισοφάριση. Τελικό το 1-0 δεν άλλαξε και ο Άρης πήρε τη νίκη.

Στα αξιοσημείωτα η δυναμική παρουσία του κόσμου στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Περισσότεροι από 15.000 οπαδοί του Άρη δημιούργησαν ατμόσφαιρα... ανόδου φωνάζοντας και το χαρακτηριστικό σύνθημα: "Ερχόμαστε" (δείτε εδώ εικόνες και βίντεο). Μετά το σφύριγμα της λήξης οι φίλοι των "κιτρίνων" ζήτησαν το διπλό επί του ΟΦΗ στην Κρήτη.

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Νίκιτς, Ιντζόγλου, Πασάς (57' Χαντί), Πλατέλλας (82' Κάσσος), Ντούνης (86' Μπαργκάν), Διαμαντόπουλος.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογου): Βούρας, Οστοϊτς, Σπυρόπουλος (71' Στεφάνοβιτς), Πεταυράκης, Ματσούκας, Γουνδουλάκης, Σιώπης, Ντιμιτρόφσκι, Κουσκουνάς (64' Κάσες), Μπαϊκαρά, Τζόκιτς (77' Καπνίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα