Νίκος Μάνεσης: Λειτουργώ καθαρά και αντρίκεια

Για το αν τον προβληματίζει το ότι θα «παίζει» απέναντι από ψυχαγωγικές εκπομπές μίλησε ο Νίκος Μάνεσης, ο οποίος έκανε πρεμιέρα στον Alpha.

«Ολα αυτά τα χρόνια δεν κάνω τηλεόραση με γνώμονα ποιος είναι απέναντι! Δεν με ενδιέφερε ποτέ πόσες συντάξεις μοίρασε ο Αυτιάς, πόσοι καβγάδες έγιναν στον Οικονομέα ή τι μαγειρεύει ένας σεφ απέναντι. Κορυφαίο στέλεχος αλλού καναλιού είπε για

μένα, και τον ευχαριστώ, "παιδία, δύσκολα τα πράγματα φέτος, ο Μάνεσης είναι μαχητής". Λειτουργώ καθαρά και αντρίκεια. Άν μείνω εκτός τηλεόρασης, δεν θα πάω στο Δρομοκαΐτειο! Η ζωή και η επικαιρότητα θα μας κατευθύνουν. Αν δούμε ότι η εκπομπή δεν πάει καλά και κινδυνεύει να κοπεί, θα την αλλάξουμε, δίχως όμως να αλλάζουμε τον ενημερωτικό της χαρακτήρα. Τις εξετάσεις μου στο κοινό θα τις δώσουμε το προϊόν που έχω στο μυαλό μου. Έχω τα αντανακλαστικά και την ελευθερία από το κανάλι να "ανακατέψω" την εκπομπή. Είμαι απρόβλεπτος και μου αρέσει να βάζω ένα ένα τα υλικά στη συνταγή μου και όχι όλα μαζί". Μέσα σε ένα δίμηνο θα δει ο κόσμος την τελική μορφή "της εκπομπής μας και όχι αμέσως. Την "τρέλα" που έχω ως άνθρωπος θέλω να τη βγάλω και στον αέρα» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Το «60’ Ελλάδα» θα υπάρχει ως ενότητα στη νέα σας εκπομπή;

«Η συγκεκριμένη εκπομπή μπαίνει σε αδράνεια, την κρατάμε όμως ζωντανή, θα υπάρχει λοιπόν ένα ειδικό σημείο στο στούντιο που 'θα λέγεται "60' Ελλάδα", από το οποίο θα παρουσιάζονται όλα τα θέματα από την περιφέρεια. Ύστερα από 5 χρόνια και 90 ταξίδια, τα περισσότερα από τα οποία διαρκούσαν 2 μέρες, αλλά και απίστευτες ώρες μοντάζ, δεν άντεχα να τη συνεχίσω για ακόμα μία χρονιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα