Νέο μακελειό στις ΗΠΑ - Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς σε πολυκατάστημα στο Κολοράντο (VIDEO)

Νεκροί από τα πυρά ενός άγνωστου δράστη έπεσαν τρεις άνθρωποι στο πολυκατάστημα Walmart στο Κολοράντο.

Σύμφωνα αστυνομική διεύθυνση της πόλης Θόρντον, έχει "επιβεβαιωθεί" ο θάνατος δύο "ενηλίκων ανδρών" και ότι μια γυναίκα διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Λίγο αργότερα διευκρινίστηκε ότι η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της.

Η αστυνομία δεν έδωσε καμιά λεπτομέρεια για τις συνθήκες υπό τις οποίες σκοτώθηκαν οι τρεις άνθρωποι ή για το ποιος ευθυνόταν.

"Οι ερευνητές εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και παίρνουν καταθέσεις από μάρτυρες", ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας σημειώνοντας

ότι κανείς δεν έχει συλληφθεί.

Ένας πελάτης του καταστήματος, ο Άαρον Στίβενς, 44 ετών, κάτοικος της πόλης, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι βρισκόταν στο εσωτερικό του σούπερ μάρκετ και πλήρωνε σε ένα αυτόματο μηχάνημα όταν άκουσε πυροβολισμούς και τον ήχο που κάνουν σφαίρες που εξοστρακίζονται. "Υπάλληλοι άρχισαν να ουρλιάζουν, όπως και πελάτες. Έτρεξα κι εγώ, δεν ήθελα να με πυροβολήσει κανένας", πρόσθεσε σημειώνοντας ότι δεν είδε από πού προέρχονταν τα πυρά ή κάποιον τραυματισμένο από σφαίρες.

Νωρίτερα, το 9NEWS, μετέδωσε ότι μια γυναίκα ο γιος της οποίας βρισκόταν μέσα στο σούπερ μάρκετ της είπε πως άκουσε περίπου 30 πυροβολισμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα