Νέα ατυχήματα στο Nomads - Τραυματίστηκαν Κολέτσα - Παπαδόπουλος (VIDEO)

Λαχτάρησαν ξανά στο Nomads, καθώς ακόμα ένα απαιτητικό αγώνισμα διεξήχθη στο σημερινό επεισόδιο του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Νικόλα Παπαδόπουλου, αλλά και της Χριστίνας Κολέτσα.

Οι παίκτες αναμετρήθηκαν σε ένα ιδιαίτερο αγώνισμα, το catapelt rugby, που έκρινε ποια ομάδα θα μένει στην βίλα, ποια στο ψαροχώρι και ποια στην παραλία, αυτή την βδομάδα.

Περίπου στην μέση του παιχνιδιού, τη στιγμή που έτρεχε να πιάσει την μπάλα, η Χριστίνα Κολέτσα

έπεσε και χτύπησε, με αποτέλεσμα να βγει εκτός και να αντικατασταθεί από την Μαντώ Γαστεράτου.

Η ομάδα της Φωτιάς έχασε και, στην νέα αναμέτρηση, μεταξύ των ομάδων Ζούγκλα και Ωκεανός, τραυματίστηκε σοβαρά ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής έπεσε στην άμμο σφαδάζοντας από τους πόνους, ενώ εγκατέλειψε το τερέν κουτσαίνοντας, καθώς υπέστη μερική ρήξη συνδέσμου. Σύμφωνα με όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, λόγω του ατυχήματος ο παίκτης δεν θα μπορέσει να ασκήσει τα καθήκοντα του αρχηγού που του είχαν ανατεθεί για αυτή την εβδομάδα και όρισε ως αντικαταστάτη του τον Γιώργο Κατσινόπουλο.

Θυμίζουμε πως την περασμένη Τρίτη, στο αγώνισμα ασυλίας, είχε τραυματιστεί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ενώ την Παρασκευή κατέρρευσε εντός του στίβου η Εύη Ιωαννίδου, η παίκτρια που τελικά αποχώρησε.

Δείτε τα βίντεο του peoplegreece.com:

Keywords
Τυχαία Θέματα