Μυστακίδης: Σας ευχαριστώ! Επέστρεψα!

Επειτα από 260 μέρες απουσίας λόγω σοβαρού τραυματισμού, ο Γιάννης Μυστακίδης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τα Τρίκαλα δηλώνοντας χαρούμενος.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα. Η ομάδα είχε καλή παρουσία, είμαστε ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας" είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ευκαιρία που είχε για γκολ:

"Έκανα

την κεφαλιά, αντί να μπει το γκολ, χτύπησα στο φρύδι... Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, θα δουλέψω σκληρά για να καταφέρω να επιστρέψω στην ενδεκάδα".

Ακόμη, δήλωσε: "Η ομάδα πατάει καλά το τελευταίο μήνα και από εδώ και πέρα με την βοήθεια του κόσμου, όλοι μαζί να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο".

Σε ανάρτησή του στο instagram, ο νεαρός παίκτης του ΠΑΟΚ έγραψε:

"Ευχαριστώ όλους όσους μου στάθηκαν σε αυτή τη πολύμηνη απουσία μου! Την οικογένεια μου,τους συμπαίκτες μου,το γιατρό μου,τους θεραπευτές μου,το Φίλιππο,το Λευτέρη.Π.,το Γιώργο.Μ,τον προπονητη μου,το Βασίλη Καναρα και εσάς που κάθε μέρα μου στέλνατε μηνύματα και εγω δυνάμωνα!!!ευχαριστω όλους τους φαν μ!!Δεν ήμουν μόνος μου!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ..και δώρο ράμματα**δεν γίνεται αλλιώς"

Keywords
Τυχαία Θέματα