Μουζάλας σε Τζιτζικώστα: Σ'ευχαριστώ γιατί στην κρίσιμη φάση λειτούργησες πατριωτικά (VIDEO)

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα υποδέχτηκε τον αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Οι δύο άντρες, οι οποίοι συνεργάστηκαν στενά την περίοδο έξαρσης του προσφυγικού ζητήματος, ευχαρίστησαν ο ένας τον άλλο για τη στήριξη, καθώς και τον λαό της Κεντρικής Μακεδονίας που στάθηκε αντάξιος των προσδοκιών. Μάλιστα ο κ. Μουζάλας σημείωσε ότι τήρησε την υπόσχεσή που είχε δώσει στον περιφερειάρχη ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των camp θα σταματήσουν να λειτουργούν.

Αρχικά ο κ.Μουζάλας τόνισε "Έρχομαι να σε ευχαριστήσω γιατί στην κρίσιμη φάση λειτούργησες πατριωτικά. Να θυμίσω ότι υπήρχαν μέρες που δεχτήκατε στην Κεντρική Μακεδονία και φιλοξενήσατε με μεγαλοκαρδία το 50% των προσφύγων και των μεταναστών που ήρθαν στη χώρα. Ήρθα να σου πω ότι φάνηκα αντάξιος της εμπιστοσύνης σου. Κλείνουμε τα camp. Έχει μείνει πλέον το 20% των προσφύγων σε συνθήκες αξιοπρεπείς και ο λαός συνεχίζει να δείχνει την ίδια αλληλεγγύη".

Από την πλευρά του ο Απόστολος Τζιτζικώστας, είπε: "Σε ευχαριστώ από καρδιάς. Είναι σπάνιο στην πολιτική κάποιος να σου δίνει το λόγο του και να τον τηρεί μέχρι τέλους".

Δείτε τα βίντεο του thestival.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα