Μικροί "ταξιδιώτες" στο... Jurassic Park της ΔΕΘ - Άνοιξε τις πύλες του το Πάρκο Δεινοσαύρων (ΦΩΤΟ&VIDEO)

Την ευκαιρία να "ταξιδέψουν" στο χωροχρόνο και συγκεκριμένα στην εποχή των Δεινοσαύρων είχαν μικρά παιδια, τα οποία έκαναν ποδαρικό στο νέο θεματικό πάρκο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, «Δεινόσαυροι» στο περίπτερο 5.

Οι γιγάντιοι δεινόσαυροι που "ζωντανεύουν", οι ήχοι, το δεινόδενδρο, τα διαδραστικά παιχνίδια και η ατμόσφαιρα του χώρου ξεσήκωσαν τους μικρούς μας φίλους και συνέβαλλαν στην επιμόρφωσή τους γύρω από την εποχή,

που βασίλευαν τα εντυπωσιακά ζώα.

Το πάρκο συνθέτουν περισσότεροι από 20 δεινόσαυροι με τον ψηλότερο να φτάνει τα 6 μέτρα και πρόκειται για τον βραχιόσαυρο χορτοφάγο, ενώ περιλαμβάνει 30 εκθέματα. Ανάμεσά τους οι επισκέπτες συναντούν τον τρομακτικό Ρεξ, τον αλλόκοτο Τρικέρατο, τον Βραχιόσαυρο, τον Διπλόσαυρο και άλλους.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της εκ των διοργανωτών ομάδας "Dream Workers", Βίκυ Βουρνιά, το ενδιαφέρον των παιδιών είναι ιδιαίτερα μεγάλο. " Ήδη γίνονται επισκέψεις σχολείων και συνεχώς γίνονται κρστησεις" ανέφερε η κ. Βουρνιά.

Η θεματική έκθεση δεινοσαύρων έχει σχεδιαστεί από το Παλαιοντολογικό Ίδρυμα FelixdeAzara, το Πανεπιστήμιο Maimonides της Αργεντινής και διαθέτει την «βαριά» υπογραφή και την επιμέλεια του Sebastian Apesteguía, διεθνούς φήμης παλαιοντολόγου και διδάκτορα στις Φυσικές Επιστήμες. Το θεματικό πάρκο υλοποιήθηκε από τη ΔΕΘ-Helexpo σε συνεργασία με τις εταιρείες Dream Workers και Eksagon Greece.

Χρήσιμες πληροφορίες

Τιμές εισιτηρίων

Γενική είσοδος: 7 ευρώ/ άτομο
Μαθητές σε οργανωμένη επίσκεψη: 5 ευρώ / άτομο
Οικογενειακό (2 γονείς και 2 παιδιά):22 ευρώ
Οικογενειακό 3μελής: 18 ευρώ
Άνεργοι (μόνο Παρασκευή με την επίδειξη κάρτας ανεργίας): 4 ευρώ
Παιδιά μέχρι 3 ετών: Δωρεάν

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα- Πέμπτη: 9:00-14:00
Παρασκευή: 9:00-14:00 και 17:00- 20:00
Σάββατο και Κυριακή: 11:00- 19:00
Σηεμιώνεται ότι υπάρχει δωρεάν πάρκινγκ στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

Δείτε βίντεο και φωτογαρφίες του thestival.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα