Μίχελ: Αυτή είναι η Ολιμπίκ Ντόνετσκ

Για την κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Λούμπος Μίχελ, σκιαγραφόντας το προφίλ των Ουκρανών.

Ο Λούμπος Μίχελ ξέρει καλά την αντίπαλο του ΠΑΟΚ κι ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς είναι βέβαιος ότι την άλλη Πέμπτη, η ομάδα του θα δείξει το καλό της πρόσωπο.

Η Ολιμπίκ Ντόνετσκ είναι μια πρωτάρα στην Ευρώπη, στο ευρύ κοινό είναι άγνωστη, όχι όμως

και για τον Λούμπος Μίχελ. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έζησε χρόνια δίπλα της και την ξέρει καλά!

«Ουσιαστικά είναι ένα κλαμπ Β’ Εθνικής. Όταν ανέβηκε στην 1η κατηγορία δεν το πίστευε κανείς. Όλοι πίστευαν ότι θα πέσει όπως ανέβηκε, αλλά αυτή τερμάτισε και 4η και βγήκε στην Ευρώπη. Καταλαβαίνετε την έκπληξη όλων… Αυτό βέβαια δείχνει και το ότι το ουκρανικό πρωτάθλημα έπεσε ποιοτικά» ήταν το πρώτο σχόλιο του Μίχελ στη FORZA, μόλις πληροφορήθηκε το αποτέλεσμα της κλήρωσης.

«Είναι μια ομάδα, που δεν έχει καθόλου οπαδούς! Ούτως ή άλλως δεν έχει κόσμο, φανταστείτε τώρα που παίζουν ως γηπεδούχοι στο Κίεβο. Στο γήπεδο θα ακούγονται μόνο οι δικοί μας» συμπλήρωσε ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, που αναφέρθηκε και στη σχέση της Ολιμπίκ με την Σαχτάρ.

«Όταν δούλευα στη Σαχτάρ, υπήρχε σκέψη να γίνει η Ολιμπίκ, Σαχτάρ Β’. Τελικά δεν υπήρξε συμφωνία και δεν έγινε. Υπάρχει, όμως, καλή σχέση. Μέχρι και σήμερα, όταν η Σαχτάρ θέλει να δώσει έναν παίκτη κάπου για να πάρει συμμετοχές, τον δίνει εκεί. Η Ολιμπίκ θυμίζει μικρές ελληνικές ομάδες, δεν έχει κανένα κόνσεπτ, κάθε χρόνο αλλάζει 12-13 παίκτες. Με λίγη προσοχή, δε νομίζω να κινδυνεύσουμε» επισήμανε ο Μίχελ.

Πηγή: FORZA

Keywords
Τυχαία Θέματα