Με αλλαγές η Σπαρτάκ Μόσχας στο ματς με την Ανζί πριν τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ

Η Σπαρτάκ Μόσχας αντιμετωπίζει την Ανζί Μαχάτσκαλα στις 19:00 για την 3η αγωνιστική του ρωσικού πρωταθλήματος και θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της σε σχέση με το ματς της Τούμπας.

Τρεις ημέρες πριν τον αγώνα ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Μάσιμο Καρέρα

θα παρατάξει την ομάδα του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση με αρκετές αλλαγές συγκριτικά με το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης.

Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός της Σπαρτάκ, επιλέγει σχηματισμό 4-2-3-1, έχοντας τον Μαξιμένκο κάτω από τα δοκάρια και τους Ρασκάζοφ, Ζιγκό, Τζικία, Κομπάροφ ως τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Το δίδυμο των αμυντικών χαφ θα αποτελείται από τους Γκλουσακόφ - Ζόμπνιν, με τον Χάνι μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου και τους Τασάεφ - Πρόμες στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ ο Ζε Λουίς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Συνολικά η Σπαρτάκ θα έχει έξι αλλαγές στην ενδεκάδα της σε σχέση με τον αγώνα της Τούμπας.

Στο σημερινό παιχνίδι στην ενδεκάδα της βρίσκονται οι εξής: Μαξιμένκο, Ρασκάζοφ ,Ζιγκό, Τζικία, Κομπάροφ, Γκλουσακόφ, Ζόμπνιν, Χάνι, Τασάεφ, Πρόμες, Ζε Λουίς.

Στο παιχνίδι της Τούμπας είχαν αγωνιστεί οι: Μαξιμένκο, Ζιγκό, Πρόμες, Φερνάντο, Λουίς Αντριάνο, Μποκέτι, Κομπάροφ, Λομοβίτσκι, Εσένκο, Ζομπνίν, Ποπόφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα