Μαρία Λουίζα Βούρου: Έχω φιλίες στο χώρο που δεν θέλω να χαλάσω για ένα σχόλιο

Ο φετινός χειμώνας ξεκίνησε ανατρεπτικά για τη Μαρία Λουίζα Βούρου. Τη στιγμή που ετοίμαζε το studio pilates της, χτύπησε το τηλέφωνο για την παρουσίαση καθημερινής εκπομπής στο Μακεδονία TV και μέσα σε ένα απόγευμα μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη. «Είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνω την παρουσίαση

τέτοιου είδους εκπομπής. Με συνεργάτες μαζί μου στον αέρα, με θέματα της επικαιρότητας, συνεντεύξεις και σχόλιο. Έγινε ξαφνικά όλο αυτό και μπορώ να σου πω ότι δεν το περίμενα. Έβλεπα πως είχαν ήδη ξεκινήσει οι εκπομπές και πίστευα πως δεν θα γίνονταν άλλα πράγματα, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο. Όταν με πήραν τηλέφωνο από το σταθμό για να μου το προτείνουν, με εξέπληξαν ευχάριστα. Είναι ό,τι πιο καλό μου έχει συμβεί στην καριέρα μου μέχρι σήμερα» μου λέει μόλις τη συναντώ στην Αθήνα, την οποία επισκέπτεται πια μόνο τα Σαββατοκύριακα, όταν δεν έχει εκπομπή.

Πώς είναι η ζωή σου με το συνεχές πηγαινέλα Αθήνα – Θεσσαλονίκη;

Είναι μια μεγάλη αλλαγή για μένα, μου πήρε καιρό να βρω τα πατήματά μου. Άργησα να βρω σπίτι στη Θεσσαλονίκη και να αποκτήσω μια συγκεκριμένη καθημερινότητα. Βέβαια είναι η πιο ωραία μου συνεργασία, είμαι πολύ χαρούμενη και νιώθω πως μπορώ να προσφέρω στην εκπομπή από τη δική μου πλευρά. Είμαστε μια υπέροχη και δεμένη ομάδα. Με στηρίζουν πολύ και τα στελέχη του σταθμού, ειδικά η αρχισυντάκτριά μου, η Πολυξένη Καραμίχα, και ο γενικός διευθυντής, Γιώργος Ζώης.

Aκούγεται πως υπάρχουν σκέψεις το κανάλι, που έχει τώρα ως έδρα τη Θεσσαλονίκη, να μεταφερθεί στην Αθήνα. Ξέρεις τι θα γίνει με το μέλλον της εκπομπής;

Όταν συμφώνησα για την εκπομπή, μου είχαν πει ότι υπήρχε αυτό το ενδεχόμενο, αλλά δεν ήξεραν αν και πότε θα συμβεί αυτό. Η εκπομπή, πάντως, προς το παρόν συνεχίζεται κανονικά, μέχρι νεωτέρας.

Έχεις άγχος μην πεις κάτι «στον αέρα» και θίξεις ή στενοχωρήσεις κάποιον με το σχόλιό σου;

Θα πω τη γνώμη μου, αλλά προσπαθώ να είμαι προσεκτική. Έχω κάποιες φιλίες μέσα από το χώρο και δεν θέλω να τις χαλάσω για ένα σχόλιο που μπορεί να μη σημαίνει και κάτι. Δεν θα ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση κάποιον. Βέβαια, δεν καταπιέζομαι. Λέω πάντα την άποψή μου, χωρίς να προσβάλλω κανέναν. Τεκμηριωμένη και με επιχειρήματα.

πηγή: peoplegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα