ΜακΦάντεν: Για πάντα οικογένειά μου ο ΠΑΟΚ (VIDEO)

Ο Θάντ ΜακΦάντεν επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, έπαιξε ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο χθεσινό φιλικό με τη Σοκόλι όπου αγωνίζεται και μίλησε στην κάμερα της ΚΑΕ.

Για τα συναισθήματα του που επέστρεψε ως αντίπαλος στο PAOK Sports Arena:

«Eίναι πάντα να γυρίζω εδώ, ήμασταν μια μεγάλη οικογένεια πέρυσι και θα νιώθω έτσι για πάντα. Φυσικά ήθελα να νικήσω γιατί είμαι ανταγωνιστικός και δεν ενδιαφέρομαι για το αν είναι φιλικό ή όχι, πάντα θέλω να νικάω. Ήταν όμως ωραίο συναίσθημα το να γυρίσω και να δω κάποια οικεία πρόσωπα. Ήταν ωραία εμπειρία και εφόσον δεν είμαι μακριά. είναι πολύ πιθανό να έρθω και άλλες φορές».

Για τις εντυπώσεις του από τον νέο ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ καλή ομάδα, αρκετά επιθετική. Ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια, οι παίκτες είναι δεμένοι κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Άκουσα ότι έκανε μια πολύ καλή προετοιμασία με αρκετά φιλικά κόντρα σε καλές ομάδες. Νιώθω ότι είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Άρη. Αλλά είναι ακόμα νωρίς, καθώς βρισκόμαστε στην προετοιμασία. Θα τον παρακολουθήσω περισσότερο μέσα στη χρονιά, αλλά αυτό που κατάλαβα είναι πως πρόκειται για μία πολύ επιθετική ομάδα. Είναι μια οικογένεια και εφόσον έχουν τη χημεία όλα θα είναι καλά».

Για τους στόχους που έχει θέση στην Κάρπος Σοκόλι: «Ο στόχος μου είναι το πρωτάθλημα. Και πέρυσι που ήμουν εδώ στόχος μου ήταν το πρωτάθλημα ή τίποτα. Δεν παίζω για να είμαι δεύτερος ή τρίτος, παίζω για να είμαι πρώτος. Αυτός είναι ο στόχος μου!».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Θαντ ΜακΦάντεν στην κάμερα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ:

Keywords
Τυχαία Θέματα