Λυσάνδρου: Διακοπή πρωταθλήματος αν δεν ισχύσουν τ' αρχικά συμβόλαια της ΕΡΤ!

Ο πρόεδρος της Super League 1, Μηνάς Λυσάνδρου, έριξε... "βόμβα" κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της διοργανώτριας αρχής, καθώς τόνισε πως υπάρχει πιθανότητα διακοπής του πρωταθλήματος αν δεν ισχύσουν τ' αρχικά συμβόλαια της ΕΡΤ.

Όπως αναφέρει το dikisports.blogspot.com, κατά τη διάρκεια του ΔΣ της Διοργανώτριας Αρχής του πρωταθλήματος, ο Μηνάς Λυσάνδρου

τόνισε πως θα μελετηθούν οι υπογεγραμμένες συμβάσεις και αν δεν τηρηθούν τα συμβόλαια που είχαν υπογραφεί αρχικά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διακοπεί η Super League 1!

Μένει να φανεί, λοιπόν, τι θα γίνει από δω και πέρα, με τα τηλεοπτικά ν' αποτελούν ένα τεράστιο "αγκάθι" στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Διαψεύδει η Λίγκα

Πάντως από την πλευρά του Συνεταιρισμού "διαψεύδεται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι ο πρόεδρος της Super League δήλωσε ότι θα διακοπεί το Πρωτάθλημα της Super League. Τονίζεται παράλληλα ότι υπάρχουν συμβόλαια ΠΑΕ-Μελών της Super League με την ΕΡΤ σε ισχύ. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε «πληροφορία» διακινείται, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες".

Keywords
Τυχαία Θέματα