Λονδίνο: Τουλάχιστον 8 τραυματίες από την επίθεση με τοξικά (ΦΩΤΟ)

Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν χθες το βράδυ από επίθεση με τοξική ουσία, που πραγματοποίησε μια ομάδα νεαρών, στο Λονδίνο.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στο εμπορικό κέντρο Westfield στο Stratford, στις 8 μ.μ. (τοπική ώρα, 11 μ.μ. ώρα Ελλάδος) και δεν θεωρείται τρομοκρατικής φύσεως από την αστυνομία.

«Αρκετοί άνθρωποι έχουν σύμφωνα με πληροφορίες τραυματιστεί σε διάφορα σημεία - πιστεύεται ότι πρόκειται για έξι άτομα. Περιμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες», αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας. Ως ύποπτος για πρόκληση σοβαρού τραυματισμού έχει συληφθεί

ένας 15χρονος, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, ορισμένοι μάρτυρες αναφέρουν ότι είδαν να ξεσπάει καυγάς μεταξύ μιας ομάδας ανθρώπων, προτού ξεκινήσουν να ρίχνουν το σπρέι με την τοξική ουσία στο πλήθος. Οι τραυματίες προσπαθούσαν να πλύνουν το πρόσωπό τους ρίχνοντας νερό και ουρλιάζοντας: «Δεν βλέπω, δεν βλέπω!». Τα κίνητρα της πράξης αυτής παραμένουν άγνωστα, αλλά οι αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας. Μάρτυρες περιέγραψαν τους δράστες ως «ομάδα που αποτελείτο από έγχρωμους έφηβους».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα