Κυρ. Μητσοτάκης: 43 χρόνια μετά, η φλόγα της Ν.Δ. παραμένει δυνατή

«Η κατάσταση στη Ελλάδα σήμερα είναι το αποτέλεσμα της μεγαλύτερης πολιτικής απάτης που έγινε ποτέ», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ τόνισε πως «η γενιά των 360 ευρώ είναι δημιούργημα των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου».

Μιλώντας στο Μενίδι κατά τα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ Βόρειας Αττικής, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε για τη

συμπλήρωση 43 ετών από την ίδρυση της Ν.Δ. ότι «είμαστε ένα κόμμα των πολλών, μία γνήσια λαϊκή παράταξη, αντίθετα με εκείνους που θέλουν να διχάσουν, εμείς ανοίγουμε την αγκαλιά μας και λέμε σε όλους τους Έλληνες ελάτε μαζί μας να αλλάξουμε την Ελλάδα γιατί μπορούμε καλύτερα. 43 χρόνια μετά, η φλόγα της Ν.Δ. παραμένει δυνατή».

Ο κ. Μητσοτάκης διάβασε και ένα απόσπασμα από τη ιδρυτική διακήρυξη της Ν.Δ.: «”Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική παράταξη που ταυτίζει το Έθνος με το λαό, την πατρίδα με τους ανθρώπους της, την Πολιτεία με τους πολίτες της, την εθνική ανεξαρτησία με τη λαϊκή κυριαρχία, την πρόοδο με το κοινό αγαθό, την πολιτική ελευθερία με την έννομη τάξη και την κοινωνική δικαιοσύνη”. Αυτά ανέφερε η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός μας, την οποία παρουσίασε πριν από 43 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Οι ρίζες μας στην ελληνική κοινωνία είναι δυνατές. Και οι αξίες μας πιο επίκαιρες από ποτέ. Ελευθερία, υγιής πατριωτισμός, αλληλεγγύη, αξιοκρατία. Πίστη στους Έλληνες και τη δημιουργική δύναμη του λαού μας», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα