Κύμα αποχωρήσεων στον Ηρακλή: Τέλος οι Χασομέρης, Καλτσάς και Τάι- Φεύγει και ο Πασάς

Οριστικά παρελθόν αποτελούν από τον Ηρακλή οι Δημήτρης Χασομέρης, Νίκος Καλτσάς και Τάι, ενώ όπως φαίνεται τον ίδιο δρόμο της αποχώρησης από τον Γηραιό, θα ακολουθήσει και ο Γιάννης Πασάς.

Καταρχήν, για τους δύο πρώτους, ανακοινώθηκε επίσημα το "διαζύγιο" από την ΠΑΕ Ηρακλής: "Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη λύση

της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Χασομέρη και Νίκο Καλτσά και τους ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα προσφορά τους στην ομάδα", ανέφερε η ανακοίνωση.

Η λύση της αποδέσμευσης επελέγη για την περίπτωση του Τάι, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στην πατρίδα του. Ο Βραζιλιάνος πέρσι στην προσπάθεια της Γ΄ Εθνικής ώστε να ανέβει ο Ηρακλής, αλλά για διαφόρους λόγους δεν είχε μεγάλη συμμετοχή στη μέχρι τώρα φετινή πορεία της ομάδας και προτιμήθηκε να λυθεί η συνεργασία μαζί του.

Ο Γιάννης Πασάς ζήτησε την αποδέσμευσή του από την ομάδα, καθώς έχει δεχτεί πρόταση από την Κέρκυρα, στην οποία είναι πολύ πιθανόν να καταλήξει. Υπό αυτές τις συνθήκες και με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή να μην επιθυμούν να διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας κανέναν παίκτη χωρίς να το θέλει ο ίδιος, γίνονται συζητήσεις μαζί του για την αποδέσμευσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα