Κορωνοϊός: Απαγόρευση κυκλοφορίας στις παραλίες Πάτρας και Βόλου

Απαγόρευση κυκλοφορίας αποφασίστηκε στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, συγκεκριμένα στο Νότιο Πάρκο και στην πλαζ Αγυιάς καθώς και στην παραλία του Βόλου, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, απαγορεύεται η κυκλοφορία από Δευτέρα - Παρασκευή από 2 το μεσημέρι έως το 8 το πρωί της επόμενης μέρας και καθ’ όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Η απαγόρευση θα τεθεί σε ισχύ από αύριο Σάββατο και θα ισχύει

για 14 ημέρες. Στην παραλιακή ζώνη του Βόλου απαγορεύεται η κυκλοφορία από τη Δευτέρα 6 Απριλίου για 14 ημέρες, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 το πρωί της επόμενης ημέρας και τα Σαββατοκύριακα.

Ο κ. Χαρδαλιάς στην τοποθέτησή του τόνισε ότι πρέπει να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης του ιού.

Όπως τόνισε, στη δομή μεταναστών στην Ριτσώνα, συνεχίστηκαν οι ιχνηλατήσεις και τα δείγματα που λήφθησαν ήταν αρνητικά.

Για το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» είπε ότι οριστικοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την εκκένωση του πλοίου από τους μη νοσούντες. Μέχρι το βράδυ θα μεταφερθούν οι αρνητικοί σε 3 ξενοδοχεία όπου θα παραμείνουν για 14 ημέρες

Όπως εξήγησε, συνολικά από τα θετικά κρούσματα στον κορονοϊό, η μεγάλη ομάδα είναι 65 Τούρκοι υπήκοοι, 16 Ουκρανοί, 17 Ινδονήσιοι, 5 Έλληνες, 6 Ουζμπεκιστανοί, 2 Μολδαβοί, 2 Κουβανοί, 1 Βούλγαρος, 2 υπήκοοι ΗΠΑ, 1 από το Κιργιστάν και 1 από Λευκορωσία. Οι νοσούντες θα παραμείνουν στο πλοίο σε καραντίνα 14 ημερών .

Keywords
Τυχαία Θέματα