Κόντρα on air μεταξύ Τσιρώνη και Ψωμιάδη για το Σκοπιανό (VIDEO)

Ανέβηκαν οι τόνοι στην πρωινή εκπομπή του Ant1, μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννη Τσιρώνη και του Παναγιώτη Ψωμιάδη, μεα φορμή το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Ο κ. Ψωμιάδης

ανέφερε πως θα πάει στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. «Μας κατηγορούν ότι είμαστε εθνικιστές. Δηλαδή, οι ήρωες του '21 και του '40 που υπερασπίστηκαν την πατρίδα και τα παιδιά τους είναι εθνικιστές;» διερωτήθηκε ο ίδιος και προσέθεσε: «Μιλάτε κομματικά. Λείπουν οι εθνικοί ηγέτες, λείπει το κόμμα. Το κόμμα είναι ένα, της πατρίδας μας, της Ελλάδας».

Από την πλευρά του, ο κ Τσιρώνης απάντησε: «Ότι υπέγραψε ο Σαμαράς να θυμάται ο κύριος Ψωμιάδης, ότι ξεπούλησε τη Μακεδονία. Να τα θυμάστε γιατί στο κόμμα σας είναι ακόμα. Υπάρχει πάνω μας μια χώρα που 130 χώρες τη λένε «Δημοκρατία της Μακεδονίας» με δική σας υπογραφή και κουνάτε και το δάχτυλο. Οι μεγαλύτερες προδοσίες στη χώρα έγιναν από την παράταξή σας. Πάψτε να είστε τιμητής! Οι μεγαλύτερες προδοσίες, και το Μακεδονικό και το Κυπριακό, έγιναν επί των ημερών σας».

Δείτε το απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα