Κερμανίδης: Είναι λυπηρό που φεύγει ο Ίβιτς

Στην επικείμενη αποχώρηση του προπονητή Βλάνταν Ίβιτς από τον ΠΑΟΚ μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Παναγιώτης Κερμανίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89.4»:

«Είναι λυπηρό να φεύγει ο προπονητής, εγώ δεν είμαι σύμφωνος με αυτό που γίνεται στον ΠΑΟΚ. Πέρυσι ξεκίνησε μια καινούργια προσπάθεια με έναν νέο προπονητή που ερχόταν μέσα από τον ΠΑΟΚ.

Ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας, γνώριζε το κλίμα, γνώριζε τους παίκτες και ολοκλήρωσε μια χρονιά με θετικό πρόσημο.

Τώρα ξεκινάμε πάλι από την αρχή, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ζητήσει μια έκθεση από τον Βλάνταν Ίβιτς, γιατί αλλιώς ποιος θα πάρει τις αποφάσεις; O Μίχελ ο πρώην διαιτητής;

O ΠΑΟΚ έχει πάρα πολλούς παίκτες, ποιος θα τους αξιολογήσει όλους αυτούς; Και έρχονται και αρκετοί που ήταν δανεικοί. Γενικότερα υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει».

Που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα ;

«Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλό και πλούσιο έμψυχο δυναμικό. Η μόνη θέση που χρειάζεται σίγουρα παίκτη είναι η θέση του τερματοφύλακα. Και έναν στόπερ. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να φορτωθεί με άλλους παίκτες. Ο Μπίσεσβαρ είναι το Α και το Ω του ΠΑΟΚ, πρέπει σίγουρα να μείνει και να παίζει στην θέση που πρέπει. Φέτος τον είδαμε πολλές φορές στα άκρα και είναι λάθος. Ερωτηματικό για μένα είναι ο Ενρίκε αλλά και ο Τζάλμα Κάμπος. Από αυτά που είδαμε , νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ θα ήθελε πιο ποιοτικούς παίκτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα