Κεντροαριστερά: Δέκα υποψήφιοι για την αρχηγία

Ο ένας μετά τον άλλο οι υποψήφιοι αρχηγοί της νέας Κεντροαριστεράς ανοίγουν τα χαρτιά τους. Η κυρία Γεννηματά συνοδεύει την υποψηφιότητά της με περισσότερες από 1200 υπογραφές νέων, κάτω των 35 ετών, ενώ σύμφωνα με τους συνεργάτες της θα ακολουθήσουν και άλλες.

Η σημερινή κίνηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι συμβολική και δεν έχει να κάνει με το τυπικό για να ανακηρυχθεί υποψήφια. Κινείται στο τρίπτυχο που έχει θέσει: ενότητα, ανανέωση, διεύρυνση.

Η ηλεκτρονική

ψηφοφορία...

Η επιτροπή Αλιβιζάτου θα συνεδριάσει εκ νέου την ερχόμενη Τρίτη, προκειμένου να εξετάσει το θέμα της ηλεκτρονικής και εξ αποστάσεως ψηφοφορίας. Αναμένονται οι απαντήσεις από τους παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, ώστε να ακολουθήσει η τελευταία προσπάθεια για να συμβιβαστούν οι θέσεις ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού.

Το στοίχημα για όλους θα είναι η συμμετοχή των πολιτών, καθώς εκτός της επικοινωνιακής διάστασης είναι προφανές πως όσο περισσότεροι συμμετάσχουν τόσο ισχυρότερος θα είναι ο νέος αρχηγός, ένα θέμα κρίσιμο μετά την απόφαση του ΚΙΔΗΣΟ να μη διαλυθεί και της σχετικής εκκρεμότητας με το ΠΑΣΟΚ.

Οι υποψήφιοι, όμως, έφθασαν στους εννιά, καθώς στο γραφείο του κ. Αλιβιζάτου πήγε και δήλωσε υποψήφιος και ο πρώην πρύτανης της ΑΣΟΕ, Κώστας Γάτσιος. Ακολούθησε με τον αύξοντα αριθμό 10 ο επικοινωνιολόγος Δημήτρης Τζιώτης.

Μέχρι τα μεσάνυχτα θα έχει αποφασίσει και ο Γιώργος Παπανδρέου εκ μέρους του ΚΙΔΗΣΟ.

πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα