Κεντρική Μακεδονία: Στη "φάκα" της αστυνομίας τρία άτομα για διάφορες υποθέσεις

Στη σύλληψη τριών ατόμων για διάφορες υποθέσεις προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο οι αστυνομικές αρχές σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα:

Συλλήψεις για παράνομη πώληση λαδιού

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 20χρονος Έλληνας, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει σε όχημα ιδιοκτησίας του 24 δοχεία με αμφιβόλου προέλευσης ελαιόλαδο, βάρος 5 λίτρων το καθένα, τα οποία διέθετε προς πώληση, χωρίς να διαθέτει τα απαραίτητα παραστατικά και

την απαιτούμενη άδεια.

Τα παραπάνω δοχεία λαδιού κατασχέθηκαν και θα σταλούν στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση.

Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα.

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

Ακόμη, στη σύλληψη ενός 43χρονου Έλληνα προχώρησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Καλλικράτειας σε περιοχή της Χαλκιδικής. Σε βάρος του 43χρονου, εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών και 30 ημερών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Τέλος, συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας, 29χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών για παρεμπόριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα