Καταγγελία για beach bar της Χαλκιδικής: Τον απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο γιατί δεν φορούσε φίμωτρο στον σκύλο του!

Μια σοβαρότατη καταγγελία καταθέτει μέσω του facebook γνωστός επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης. Η καταγγελία αφορά την συμπεριφορά ενός προσώπου, το οποίο πιθανότατα (σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα) είναι ιδιοκτήτης beach bar στη Συκιά Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο κ. Άκης Μπιτσιάνης, κατά την επίσκεψή

του στο beach bar tigania, στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, δέχτηκε ευθεία απειλή με αιχμηρό αντικείμενο από ένα άτομο το οποίο πιθανότατα είναι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Το άτομο που κρατούσε το αιχμηρό αντικείμενο, απαγόρευσε στον καταγγέλλοντα να προσεγγίσει την παραλία αν δεν φορούσε πρώτα φίμωτρο στον σκύλο του. Για να αποφύγει τα χειρότερα ο κ. Μπιτσιάνης αποφάσισε να αποχωρήσει και να δημοσιεύσει το περιστατικό στο facebook.

Διαβάστε το κείμενο της καταγγελίας:

Μετά από 2 ώρες οδήγησης, φτάσαμε με την παρέα μου στο εικονιζόμενο beach bar. Για να φτάσεις στην είσοδο διασχίζεις έναν χωματόδρομο στην ερημιά όπου είχα ελεύθερο (αλλά δίπλα μου) τον σκύλο μου. Πλησιάζοντας στα 5 μέτρα πριν από την είσοδο όπου μόλις σταμάτησα για να δέσω τον Luis, πετάχτηκε μενώμενο ένα δίποδο, πιθανότατα ιδιοκτήτης του καταστήματος, ωρυόμενος να δέσω τον σκύλο και ότι πρέπει να του φορέσω φίμωτρο για να πάω στην ακτή (το δεύτερο δεν προβλέπεται από καμία νομοθεσία). Να σημειώσω ότι στα 2 μέτρα είχε το δικό του σκύλο αλυσοδεμένο μέσα στον ήλιο με 37 βαθμούς, κάτι το οποίο απαγορέυεται σαφέστατα από τον νόμο υπέρ της ευζωίας των κατοικίδιων (4039/2012). Αφού ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες, όπου με εξύβρισε 2-3 φορές, βγήκε με μεταλλικό αιχμηρό αντικείμενο να με απειλήσει παρέα με αλλά 2 άτομα και το κρατούσε μόνιμα παρατεταμένο μπροστά στο στομάχι μου. Θα μπορούσε να κατέληγε διαφορετικά η ιστορία αλλά προτίμησα απλά να αποχωρήσω και να εξυμνήσω τη συμπεριφορά αυτού του σύγχρονου επιχειρηματία.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Μπιτσιάνη:

Keywords
Τυχαία Θέματα