Καντιμοίρης: Σοβαροί για να είμαστε πρώτοι μέχρι το τέλος

Για τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου αλλά και τη δύσκολη συνέχεια που έπεται μίλησε ο τερματοφύλακας του Άρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Libero 107,4»:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι είχαμε δουλέψει πάνω σε κάποια πράγματα τακτικά, για να περιορίσουμε ορισμένα καλά στοιχεία του Απόλλωνα. Μας βγήκε στο Α΄ ημίχρονο αυτό που θέλαμε να κάνουμε, προηγηθήκαμε με 2-0 και ήμασταν πιο άνετοι στην συνέχεια».

Για το γεγονός ότι η ομάδα "φρέναρε" στο Β΄ μέρος: «Δημιουργήσαμε 2-3 ευκαιρίες για να κάνουμε το 3-0. Δεν είχαμε τον ρυθμό του Α΄ ημιχρόνου σαφώς,

αλλά αυτό είναι και θέμα διαχείρισης. Έπεσε πολύ ο ρυθμός στο Β΄ ημίχρονο».

Για το γεγονός ότι δεν απειλήθηκε στο χθεσινό ματς: «Εχθές δεν χρειάστηκε να επέμβω. Αυτό είναι καλό για ένα τερματοφύλακα. Πάνω απ’ όλα είναι το σύνολο και όλοι χρειάζονται. Όλοι προσπαθούμε για να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει να είναι. Σε κάποιο ματς θα βγει μπροστά ένας παίκτης, στο επόμενο θα είναι κάποιος άλλος. Όλοι είναι σημαντικοί».

Για την συνέχεια από εδώ και στο εξής: «Θέλουμε από την πρώτη στιγμή να είναι πρώτη η ομάδα και εκεί θα είναι καλώς εχόντων των πραγμάτων. Κάθε παιχνίδι παίζουμε για να κερδίζουμε και να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας. Συνεχίζουμε την δουλειά».

Για τα θεωρητικά εύκολα ματς, τα οποία είναι εξίσου σημαντικά κι επικίνδυνα με τα υπόλοιπα: «Θεωρητικά έτσι ήταν τα πράγματα. Από εκεί και πέρα χρειάζεται να είμαστε πολύ σοβαροί, ώστε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε οι νικητές στο τέλος και να κοιτάμε το επόμενο».

Ποιες ομάδες τον έχουν εντυπωσιάσει με την πορεία τους μέχρι τώρα: «Εντύπωση έχει κάνει σίγουρα η Παναχαϊκή αν κι εγώ τους πίστευα από την αρχή. Πιστεύω λόγω οργάνωσης και ανθρώπων θα αντέξει μέχρι τέλους. Τα Τρίκαλα έρχονται από πίσω αρκετά καλά. Τώρα για τον Ο.Φ.Η., λόγω των προβλημάτων δεν ξέρω πως θα ανταποκριθεί».

Αν τους αγχώνει καθόλου το γεγονός ότι είναι στην πρώτη θέση: «Δεν είμαστε αγχωμένοι, προσπαθούμε μέσα από επαγγελματισμό και προσπάθεια να βγάζουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση και σ' ένα ποσοστό 90% το έχουμε καταφέρει πιστεύω».

Για την αμυντική γραμμή που είναι το δυνατό σημείο της ομάδας: «Εννοείται. Είναι το δυνατό μας σημείο. Τέσσερα γκολ παθητικό σε 10 ματς είναι πολύ καλός συντελεστής. Η επτάδα πίσω είμαστε πάρα πολύ καλά και το δείχνουμε. Πίσω είμαστε πάνω κάτω οι ίδιοι παίκτες που παίζουμε και έχουμε καλή συνοχή. Όποιος χρειαστεί να μπει να παίξει, θα προσαρμοστεί γρήγορα».

Για τον Απόλλωνα Λάρισας που είναι ο επόμενος αντίπαλος: «Ήταν λίγο αλλαγμένη η ομάδα. Δεν πιστεύω να μας δημιουργήσει πρόβλημα αν εμείς είμαστε όπως πρέπει. Εμείς βλέπουμε το σύνολο και αναλόγως κρίνουμε πως θα πάμε στον αγώνα. Θεωρητικά όλα είναι εύκολα, αλλά στο γήπεδο θέλει προσπάθεια και σοβαρότητα. Στο Αίγιο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, αλλά μπορούσαμε και να χάσουμε. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλο το 90λεπτο».

Για το γεγονός ότι δεν ήταν ούτε επιλογή του προπονητή, ούτε του τεχνικού διευθυντή: «Δεν ήμουν επιλογή του κ. Μυροφορίδη, αλλά ήταν σε συνεννόηση των δύο ανθρώπων η έλευσή μου. Ήταν συνολική η επιλογή. Κάναμε μία κουβέντα όλοι μαζί και έγινε το deal και είμαστε όλοι ικανοποιημένοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα