Καμία προσφορά για το οικόπεδο της ΒΙΟΜΕ - Συνεχίζει τη λειτουργία του το εργοστάσιο

Άγονος κατέστη ο πρώτος από τους τέσσερις συνολικά διαγωνισμούς για τον πλειστηριασμό οικοπέδου της Φίλκεραμ Johnson, όπου στεγάζεται η Βιομηχανική Μεταλλευτική (ΒΙΟ.ΜΕ.).

Συγκεκριμένα, δεν εμφανίστηκε κάποιος πλειοδότης σήμερα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να καταβάλει προσφορά για το ακίνητο. Το τίμημα που καλείται να καταβληθεί για το οικόπεδο

ανέρχεται στα 22.600.000 ευρώ.

Οι εργαζόμενοι της αυτοδιαχειριζόμενης ΒΙΟ.ΜΕ., οι οποίοι νωρίτερα πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από τα δικαστήρια, μετά το πέρα της διαδικασίας εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από την έκβαση του πλειστηριασμού και δήλωσαν πως θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για την αδιάκοπη λειτουργία του εργοστασίου.

"Σήμερα ολοκληρώθηκε ο πρώτος πλειστηριασμός, ο οποίος χάρη στην δυναμική παρέμβαση και των αλληλέγγυων, δεν εμφανίστηκε κάποιος πλειοδότης" ανέφερε η δικηγόρος των εργαζομένων της ΒΙΟ.ΜΕ, Όλγα Χαρπίδου.

Από την πλευρά του ο εργαζόμενος της επιχείρησης, Μάκης Αναγνώστου, υποστήριξε πως "για άλλη μία φορά, ο κόσμος απέτρεψε να βγει στον πλειστηριασμό, το ακίνητο της Φίλκεραμ που πατάει πάνω η ΒΙΟ.ΜΕ και αυτή είναι μια μεγάλη νίκη".

Σημειώνεται πως απομένουν δύο ακόμη πλειοδοτικές διαδικασίες στις 18 και στις 25 Φεβρουαρίου και μια ακόμη, με σαφώς χαμηλότερο τίμημα. την 1η Μαρτίου.

Δείτε τα βίντεο του thestival.gr:

Keywords
Τυχαία Θέματα